Kripto Para AnalizleriManşet

Ethereum ağır direnci kırdı: Boğaların sıradaki hedefi

Sponsorlu İçerik

Ethereum, 406 dolarlık direncin üzerinde yükseliş ivmesi kazandı. ETH fiyatı %5’in üzerinde yükseldi ve boğalar önümüzdeki günlerde 445 doları test etmeyi hedefliyor gibi görünüyor.

Ethereum’un yükseliş momentumu

Ethereum fiyatı, 406 dolar ve 408 dolar direnç seviyelerinin üzerinde yükseliş ivmesi kazandı. ETH, %5’in üzerinde yükseliş kaydetti ve 420 dolarlık direnç seviyesini geçti. 430 dolar seviyesinde tepe oluştu ve Ethereum şu anda 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üzerinde işlem görüyor. Şu anda 430 dolar seviyesinin altındaki kazançları konsolide ediyor.

Saatlik ETH / USD paritesi grafiğinde, 430 dolara yakın direnç gösteren kısa vadeli bir kırılma paterni var. Üçgen desteği, 403 dolarlık düşük seviyeden 430 dolara yükselen son yükseliş hareketinin %23.6 Fib geri çekilme seviyesine yakın.

Üçgen desteğinin altında olumsuz bir kırılma olursa, Ethereum fiyatı 420 dolar veya 416 dolarlık desteği test edebilir.

Yükseliş yönünde, boğalar 428 dolar ve 430 dolar seviyelerinin yakınında engellerle karşı karşıya. 430 dolar direncinin üzerinde başarılı bir kapanış, kapıları %3 -% 5’lik bir artış için açabilir. Bir sonraki kilit direnç 445 dolar veya 450 dolar olacak.

Ethereum’da olumsuz yönler

Ethereum istikrarlı bir düzeltme başlatırsa, 420 dolarlık destek veya 416 dolarlık teknik seviye yakın vadede daha fazla dezavantajı koruyabilir. Daha fazla kayıp olursa, bir sonraki büyük destek, 406 dolar seviyesi (son kırılma bölgesi). Ana destek ve pivot bölgesi 400 dolar.

Teknik göstergeler

  • Saatlik MACD – ETH / USD için MACD yavaşça düşüş bölgesine giriyor.
  • Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 60 seviyesine doğru düzeliyor.
  • Ana Destek Seviyesi: 420 dolar
  • Ana Direnç Seviyesi: 430 dolar

Sitemizde paylaşılan analizler bilgilendirme amacı taşıyıp, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/analizsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu