Kripto Para AnalizleriManşet

Litecoin 3 Aylık Trend çizgisinden döndü

Sponsorlu İçerik

LTC yatırımcıları, para biriminin bu boğa koşusu adımlarını göstermesini sabırla bekliyorlar ve Litecoin performans göstermeye başladı. LTC, son iki haftada yaklaşık %60 artarak 333 $ ‘a ulaşmıştı. Bu fiyat artışı, LTC‘nin fiyatı 3 aylık trend çizgisini kırmaya çalışırken güç kaybederek düzeltme yaptı.

LTC Fiyat Analizi: Günlük Grafik

LTC-USD Grafik

Günlük grafikte, LTC‘nin 90 günlük bir kanal içinde hareket ettiğini görebiliriz. Fiyat, kanalın üst kısmının yanı sıra kanalın altından 3 kez sıçradı. LTC bu kanalda her sıçrama yaşadığında, fiyat en az bir hafta boyunca yükselmeye devam etti. Bu, LTC‘nin yakın gelecekte 230-250 $ seviyelerine ulaşabileceğinin sinyalini verebilir.

LTC‘nin kendisini tutan noktayı aşması için kırması gereken temel direnç 303 dolar. Boğalar bu seviyeyi tutmayı başarırsa, LTC‘nin tüm zamanların en yüksek seviyesi 420 $ ‘a ulaşabilir. Boğaların bu yükseliş eğilimini sürdürmek için bu seviyeyi tutması gerektiğinden, izlenecek önemli seviye 280 $ ‘dır. Ayılar kontrolü sürdürürse ve 280 dolarlık destek tutmazsa, 250 dolar aralığına bir düşüş beklenebilir.

Stokastik RSI‘ya baktığımızda, gücün son 5 günde sınırlarına kadar zorlandığı sonucuna varabiliriz. Aşırı alım koşullarında en yüksek değerde iki ret, genellikle daha düşük seviyelere bir sıfırlamayı gösteriyor. Normal RSI, aşırı alım koşullarında güç reddedildiği için bu görüşü de doğrulayabilir. LTC, 303 $ kırılıncaya kadar düşüş eğilimi gösteriyor.

LTC fiyatı gün içi seviyeleri

  • Spot oranı: 286 $
  • Trend: Yükseliş
  • Oynaklık: Yüksek
  • Destek: 280 $
  • Direnç: 303 Dolar
Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu