Kripto Para AnalizleriManşet

LTC, 240 $ direnç seviyesini geçebilir mi?

Sponsorlu İçerik

320 $ fiyatına çıktıktan sonra, Litecoin fiyatı yükseliş rallisine devam edemedi ve fiyat 280.00 $ seviyesine geriledi. 22 Nisan’a kadar daha da gerileme gerçeşletirip 220 $‘a oturdu. Alıcılar destek seviyesini savunurken, fiyat hareketi güçlü satış baskısı nedeniyle 240 $ ‘ın üzerine çıkamadı.

Son 24 saat içinde yükseliş eğilimine sahip olduğu gözlemleniyor ve çoğu büyük kripto para birimi, kar kaydediyor. Büyük oyuncular arasında ADA ve BNB sırasıyla %14.79 ve %9.75 artış kaydetti. Bu arada, Bitcoin ve Ethereum %23.32 ve %5.72 artış kaydetti.

LTC/USDT için teknik göstergeler

LTC USDT

Teknik göstergelere göre, MACD düşüş eğilimi gösteriyor. Histogram hala kırmızı olsa da, histogramın boyutu önemli ölçüde azalmış. Ema‘lar arasında, 12-EMA hala 26-EMA‘NIN altında işlem görürken, ikisi arasındaki fark önemli; ancak, herhangi bir zamanda bir geri dönüş gösterebilirler.

RSI şu anda nötr bölgede 44.00 işaretinin biraz altında işlem görüyor ve bir sinyal vermiyor. Gösterge geçtiğimiz hafta nötr bölgede işlem görüyordu. RSI yine aşırı alım bölgesine doğru küçük bir artış yaşadı. Bu da alıcıların savaştığını gösteriyor.

Bollinger bantları şu anda geniş ve koyu yeşil mumların varlığı nedeniyle gelecekte genişleyecektir. Bantların genişlemesi, Litecoin fiyatı için volatilitede bir artış olduğunu gösteriyor. Bu arada, fiyat bantların ortalama çizgisinin altında konsolide olduğu için, fiyat herhangi bir zamanda düşüş eğilimi gösterebilir

Genel olarak, 4 saatlik teknik analiz, toplam 26 ana teknik göstergenin 15’inin düşüş hareketine destek verdiğini gösteren bir satış sinyali veriryor. Öte yandan, sadece bir gösterge yükseliş momentumunu gösteren bir satın alma sinyali veriyor. Bu arada, on gösterge çitin üzerinde oturuyor ve pazarın her iki tarafına da destek vermiyor.

24 saatlik teknik analiz bu duyguyu paylaşmıyor ve tarafsız, 26 göstergeden dokuzu basın zamanında sinyal vermiyor. Bu arada, dokuz gösterge, Litecoin fiyatı için yükseliş hareketi öneren bir satın alma sinyali veriyor. Sekiz gösterge karşı düşüş hareketi öneren bir satış sinyali veriyor.

Litecoin fiyat beklentisi ne?

Traderlar, fiyat hareketinin hala güçlü bir düşüş baskısı ile karşı karşıya kalması nedeniyle Litecoin fiyatının 220.00 $‘a geri dönmesini beklemeli. Olumsuz teknik analizler ve düşüş eğilimi gösteren kısa vadeli göstergeler, 200 $ psikolojik seviyesine düştüğünü gösteriyor.

Tersine, Litecoin fiyatı 240.00 $ üzerine çıkarsa, bir sonraki direnç 260.00 $ seviyesinde. Ancak, azalan ticaret hacmi göz önüne alındığında bu olası değil.

Analiz bilgi amaçlı olup yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu