Kripto Para AnalizleriManşet

LTC boğa rallisine yakın. Yükseliş başlıyor mu?

Sponsorlu İçerik

Litecoin fiyatı, büyük bir boğa rallisini destekleyen kritik bir seviyeye doğru geri çekiliyor.

Litecoin fiyatı önemli hareket seviyesine yaklaşıyor

Litecoin fiyatı 17 Nisan’dan bu yana yaklaşık %30 küçüldü ve şu anda 240,01 ila 259,94 dolar arasında değişen acil talep bariyerinin altında buluyor. Şimdi, alıcıların yoğunlaştığı bu alandan bir sıçrama, LTC‘nin daha yükseğe çıkması için bir itici güç sağlayabilir.

Satıcıların bu seviyeyi düşürmesi durumunda, yatırımcılar Litecoin‘i 219,05 $ ‘dan 228,09 $‘ a uzanan bir sonraki talep bölgesi etrafında görebilirler.

Litecoin fiyatını iki talep bölgesinin üzerine iten teklif emirlerinde olası bir artış, yükselişin başladığını doğrulayacaktır. Bu koşullar altında LTC, 317.09 $ ‘dan arz bölgesinin üst bariyerine doğru %20 artabilir. Bu seviyenin üzerinde belirleyici bir kapanış, boğalara Litecoin fiyatını 439,41 $ ‘dan %161,8 $ Fibonacci uzantısına doğru itebilecek en az dirençli bir yol sağlayacaktır.

Bu yükseliş anlatısını destekleyen, 10.000 ile 100.000 LTC tutan demografiye 12 yeni balinanın eklenmesi. Bu %2,8’lik artış, yüksek net değere sahip yatırımcıların Litecoin‘in yakın gelecekteki performansına güvendiğini gösteriyor.

Yukarıdakileri doğrulayan, Santiment’in 30 günlük MVRV modelinin Litecoin fiyatı için %29,4’ten neredeyse sıfırlanmasıdır. Bu hamle, kar almanın sona erdiğini gösteriyor. Dahası, MVRV ölçüsü, sıfır seviyesinin altındaki bir hareketin, LTC‘nin bir yatırım aracı olarak küçümsenen bir tablo çizdiğini gösteriyor.

Intotheblock‘un Global In/Out Of The Money (GIOM) modeline dayanan Litecoin fiyatı, yükselişi engelleyebilecek iki sualtı yatırımcı kümesiyle karşı karşıya kalacak.

3.71 milyon LTC‘Yİ ortalama 258.06 $ ‘ lık bir fiyata satın alan yaklaşık 163.000 Adres “paradan çıktı.” Aynı şey 4.69 milyon token alan 255.000 adres için de söylenebilir.

Dolayısıyla yatırımcıların bunları yakından takip etmesi gerekiyor.

İşler Litecoin fiyatını arıyor gibi görünse de, 210.77 $ ‘ ın altındaki bir kırılma yükseliş senaryosunu sona erdirecek. Bu gerçekleşirse, LTC %8’lik bir düşüşle 204.92 $ veya 192.22 $ ‘ lık bir sonraki talep engeline düşebilir.

Analizler bilgi amaçlı olup, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu