Kripto Para AnalizleriManşet

Tezos, Chainlink, Dogecoin gibi coinlere yatırım yapılmalı mı?

Sponsorlu İçerik

Bitcoin‘in hakimiyeti düşüyor ve şu anda %54.4‘te. Altcoinler ise bir yükselişe yol açacak hakimiyette bir artış görüyor. Altcoinler arasında XTZ, LINK, DOGE ve BAL kazanç gördü. Daha yakından inceleyelim.

Yukarıdaki tabloya göre, Binance coin, Cardano, Polkadot, XRP, Litecoin ve Uniswap diğer altcoinler ile karşılaştırıldığında önemli bir hakimiyete sahip. Ancak, XTZ gibi henüz üç basamaklı getiri sunmayan altcoinler, fiyat rallisinin bu noktasında yükseliyor. Tezos’un yerel NFT platformu, 16 Nisan’da bir Dünya Sanat Günü bağış toplama etkinliği başlattı. Tezos’un ticaret hacmi son 24 saatte %83‘ün üzerinde artış gösterdi. Bu ticaret artışını tetikleyen olay, NFT platformundaki bağış toplama etkinliği ve Tenderbake’in test ağının piyasaya sürülmesiydi.

Tezos‘un fiyat tablosuna göre, Tezos için kısa vadeli yatırım getirisi yüksek. Fiyat 3 ay içinde 2,4 dolar seviyesinden 7,2 dolar seviyesine çıktı. Kısa vadeli yatırım getirisi yüksek olan altcoinler olmasına rağmen, Tezos istikrarlı bir şekilde büyüyor. Buna ek olarak, piyasa değeri %5 arttı ve XTZ biriktiren HODLer’lar şu anda kar rezervasyonu yapıyor olabilir. Ancak satış baskısının Tezos‘un fiyatı üzerinde bir etkisi olmadı. Geçen gün, Bitcoin listelerde düşerken, Tezos‘un yükseliş ivmesi durma noktasına geldi.

LINK ve DOGE durumunda, fiyat rallisi uzatılmış görünüyor. Altcoinler ilk olarak toparlanmaya başladığında başladı ve birkaç düzeltmeyle ralliye devam etti. Tıpkı DOGE‘nin üç basamaklı getirileri azaltabilmesi gibi ve %100 HODLer’lar, 12 aydan daha kısa bir süre HODL sonrası bile karlı. Traderlar, bu iki altcoin için borsalarda yükselişe geçti. HODLer’ların satış baskısına karşı durması nedeniyle LINK‘in uzatılmış fiyat rallisi, kısa vadeli HODLer’lar ve traderlar için daha yüksek getiriye yol açtı.

Balancer ilk 100 altcoin arasında yer almasa da, %80‘den fazla BAL HODLer’ları 12 aydan daha kısa bir süredir elinde tutuyor ve buna rağmen neredeyse tüm HODLer’lar kârlı. Bu, altcoinler arasındaki benzerlik, bu dört altcoin yükseliyor ve düşen Bitcoin hakimiyeti ile birlikte, bu altcoinlerin uzun vadede rallilerine devam etmesi bekleniyor. Ancak bu, onları fiyat düzeltmelerinden muaf tutmaz. BTC ‘nin aldığı darbe sonrası, bu altların çoğu son 24 saat içinde fiyatlarında değer kaybetti.

Haberimiz bilgi amaçlı olup, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu