Kripto Para AnalizleriManşet

XRP fiyatı sıkıştı. Yön hangi tarafa daha yakın?

Sponsorlu İçerik

XRP fiyatı, Nisan ayından başlamak üzere muazzam bir artış gösterdi ve fiyatlar yaklaşık %300 artarak 0,50 dolardan 1,95 dolara yükseldi. Ayılar kontrolü ele geçirmeye başladıkça, bu ralli 1,95 $‘lık ana direnç seviyesinde durduruldu. Son 4 gündür XRP, fiyat kanalından yukarı doğru çıkamadı. Bu düşüş eğilimi, BTC dün yaklaşık %15 düşüşle yaklaşık 50.000 $’a düşerken hızlandı.

XRP Fiyat Analizi: Günlük Grafik

XRP-USDT Grafik

XRP‘nin mevcut fiyat hareketine bakarken, boğaların XRP‘nin düşen fiyatlarını hızla yükselttiğini ve token’in düşük seviyelerinden %25 oranında yeniden canlandığını görebiliyoruz. 1,15 $‘lık ana destek seviyesi, azalan fiyat kanalının alt trend çizgisiyle de karşılandı. Bu, XRP‘nin yeniden canlanmaya başlaması için güçlü bir sıçrama alanı oluşturdu. Şu an itibariyle, XRP için acil destek 1,30 dolarda duruyor.

XRP’nin geniş zaman dilimi yükseliş trendini sürdürmesi için, kanalının en üst trend çizgisinin tamamen kırılması gerekiyor. Bu üst trend çizgisi şu anda 1,47 $‘lık küçük direnç seviyesi etrafında dalgalanıyor. Fiyat bu iki işaretten kurtulabildiğinde, yolun 1.64 $’lık ana direnç seviyesinde deneme yapacağı açık. Şu anda olduğu gibi, büyük bir düşüş genellikle yukarı doğru canlanmadan önce kıvrılmaya yol açtığı için 1.30 $ ile 1.47 $ arasında konsolidasyon bekleniyor.

Stokastik RSI, 4 günlük uzun bir aşırı satım koşullarından yükselmeye başladı. Bu, boğalar XRP‘yi kilit seviyelerini geçmeye çalışırken gücün 4 saatlik zaman diliminde yükselmeye başladığını gösterebilir. MACD‘nin şu anki görünümü yükselişe yönelik olarak değerlendirilebilir. Histogram (yeşil ve kırmızı çubuklar), yeşil tik işaretinin peşinde yükselen bir trend başlattı. Ek olarak, mavi MA, potansiyel bir yükselişe bakan turuncu MA’ya doğru ilerliyor.

XRP Fiyatı Gün İçi seviyeleri

  • Spot oranı: 1,42 ABD doları
  • Eğilim: Düşüş
  • Oynaklık: Yüksek
  • Destek: 1,30 Dolar
  • Direnç: 1,47 Dolar

Analizler bilgi amaçlı olup, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu