Bitcoin HaberleriManşet
Trend

88.989 Bitcoin transferinde 9.15 dolarlık işlem ücreti!

Sponsorlu İçerik

1 milyar doları aşan bir Bitcoin işlemi, kripto para dünyasının dikkatini çekti. Bir kripto balinası Pazartesi günü, toplamda 9.15 dolarlık işlem ücreti ile 88.989 BTC aktardı.

Dev transfer ilk olarak Bitcoin Block Bot olarak bilinen Blockchain izleyicisi tarafından fark edildi.

bitcoin trasferi

Kripto para veri şirketi BitInfoCharts’a göre, gönderme adresinin Binance’a ait bir soğuk cüzdana bağlı olduğu görülüyor. Soğuk cüzdanlar, bilgisayar korsanlarının fonlara erişmesini önlemek için internete bağlı değildir.

68.101 BTC bilinmeyen bir cüzdana taşındığı iki farklı adrese gönderildi. Geri kalanı da borsaya ait olduğu düşünülen başka bir soğuk cüzdana gönderildi. Ayrıca veriler 88.989 BTC ilk kez 30 Nisan’da borsa cüzdanına girdiğini gösteriyor. Cüzdan şimdiye kadar önemli miktarda BTC göndermedi veya almadı.

Blockchain teknoloji şirketi Blockstream’e göre Binance, SegWit ölçeklendirme çözümü sayesinde işlem ücretlerinde %36 tasarruf sağladı.

Dört büyük Bitcoin işlemi

Whale Alert, son 24 saat içinde dört büyük BTC işlemini tespit etti. İşlemlerden ikisi BTC’nin kripto borsalarına taşınmasını içeriyordu ve bu da sahiplerin satmak isteyebileceğini gösteriyor.

  • Xapo’dan Binance’a 17 milyon dolarlık 1.500 BTC aktarıldı.
  • Bilinmeyen cüzdandan Coinbase’e 10.7 milyon dolar değerinde 947 BTC transfer edildi.
  • Bitstamp’tan bilinmeyen cüzdana 11 milyon dolar değerinde 1.000 BTC aktarıldı
  • Bitstamp’tan bilinmeyen cüzdana 13.5 milyon dolar değerinde 1.200 BTC aktarıldı
Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu