Bitcoin HaberleriManşet

Aktif BTC adreslerinin sayısı 2 yılın en yüksek seviyesinde

Sponsorlu İçerik

Bitcoin’in yükselmesiyle birlikte, ağdaki aktif adreslerin sayısı son yedi günde bir milyondan fazla yükseldi. Glassnode verilerine göre, bu Ocak 2018’den bu yana kaydedilen en yüksek aktif adres sayısı. Veriler, yedi günlük bir süre boyunca etkin adreslerin toplamının gün sayısına bölünmesiyle elde edilen 7 günlük hareketli ortalamaya dayanmaktadır.

Bitcoin geçtiğimiz günlerde 10.000 dolar seviyesini geçti ve hızlı bir şekilde düştüğü önceki zamanların aksine aralığın üstünde kalmayı başardı. Hatta 12.000 doların üzerine çıktı, ancak kısa ömürlü oldu. Ve 11.000 dolara geri döndü. Bitcoin’in uzun süredir bu seviyenin üzerinde kalması, kripto para yatırımcıları arasında daha yüksek seviyelere çıkma umutlarını artırdı. Bitcoin’in 2020’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması umutları bile var.

Bitcoin duyguları yükselişini sürdürüyor

Glassnodes’un haftalık raporuna göre, Bitcoin’in duyguları kısa vadeli fiyat dalgalanmalarına rağmen uzun vadede yükselişini sürdürüyor. Analiz firması, sonucunun, Bitcoin’in aktif adreslerindeki büyük bir artış olan umut verici temellerine dayandığını söylüyor. Bu nedenle, aktif adres sayısında ulaşılan yeni zirveler, daha yüksek fiyat seviyelerinin bir teyidi olabilir.

Etkin adresler, son 24 saat içinde herhangi bir işlem gerçekleştirmiş adreslerdir. Aynı zamanda kripto paranın popülerliğinin ölçüsüdür. Bu da Bitcoin’in 2018’den beri olduğundan daha popüler olduğu anlamına geliyor.

Gelecekte, Bitcoin’in daha fazla yatırımcı alana girmeye devam ettikçe daha da yükselmesi bekleniyor. 1 veya daha fazla Bitcoin’e sahip adres sayısı, benzersiz adreslerin sayısı ve diğerleri gibi diğer temeller de, momentum toplamaya işaret eden önemli bir büyüme gösteriyor.

Haberimizin hazırlandığı sırada Bitcoin 11.263 dolardan işlem görüyordu. Son 24 saat içinde %0.86 oranında değer kazandı.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu