Bitcoin Haberleri

Amazon, Bitcoin ile ödeme kabul edecek

Sponsorlu İçerik

Teknoloji devi Amazon şirketinin yönetim kurulu başkanı Jeff Bezos’un söylemlerine göre, 2021’in sonuna kadar ilk kripto para birimini ödeme aracı olarak kabul edeceklerini ifade etti.

Jeff Bezos:

Bu sadece gelecekte kripto para ödemeleri için çözümler yaratma hareketi değil. Bu, Amazon’un çalışmalarının gelecekteki mekanizmasının tam teşekküllü, iyi tartışılan, ayrılmaz bir parçası olacak.”

Ona göre bitcoin, şirketin kripto para birimi hedeflerinin gerçekleşmesinin ilk adımı. Amazon yönetiminin diğer tanınmış dijital varlıkları eklemeyi planladığı iddia edildi:

“Sırada Ethereum, Cardano ve Bitcoin Cash olacak ve bundan sonra en popüler kripto para birimlerinden yaklaşık sekiz major coini ekleyecekleri” bilgisi de aktarıldı.

Ağustos 2019’da Amazon, Linkedin’de “blockchain üzerinde çalışması” gereken bir yazılım geliştirici alım ilanını duyurmuştu. Daha sonra şirket, medyadaki haberler nedeniyle blockchain ifadesini metninden çıkarmıştı.

2021’in başlarında Amazon Digital and Emerging Payments, Meksika’da yeni bir dijital para birimi ödeme ürünü için geliştirici ve mühendis alımı duyurdu.

Teknoloji devi Seattle, Temmuz ayında , Washington’daki Payments Acceptance & Experience’da çalışması için dijital para birimleri ve blockchain alanında personel alım ilanı verdiğini de unutmamak gerek.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu