Bitcoin HaberleriSon Dakika

Amerika Kanser Derneği, BTC Bağışlarını Kabul Etmeye Başladı

Sponsorlu İçerik

Kâr amacı gütmeyen kuruluş olan Amerikan Kanser Derneği, BitPay aracılığıyla Bitcoin bağışlarını kabul ettiğini açıkladı. ACS, kanseri ortadan kaldırmaya adanmış, ülke çapında gönüllü bir sağlık kuruluşudur.

BitPay birçok ülkedeki kuruluşlara yardımcı olduğunu iddia etse de, daha önce Hong Kong‘da HKFP‘nin fonlarını engellenmesiyle sorun yaşadı. Tom Grundy, BitPay’in bağışlarını hiçbir sebep göstermeden aktarmayı reddettiğinden şikayet etti. BitPay fonları transfer etmeyi reddettikten sonra, Hong Kong Free Press ödeme işlemcisini BTC Pay olarak değiştirdi. Crowdfunded medya kuruluşunun kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Tom Grundy, BitPay’i çok yüksek ücretler almakla ve korkunç müşteri hizmetlerine sahip olmakla suçladı.

Amerikan Kanser Derneği en eski ve en büyük gönüllü sağlık kuruluşlarından biridir. Amerikan yardım topluluğu 1913 yılında 10 doktor ve 5 iş adamı tarafından “Amerikan Kanser Kontrol Derneği” adı altında kuruldu.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu