Bitcoin Haberleri

Analist: Bitcoin Eylül ayına kadar ayı piyasasına girebilir!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin yatırımcılarının en çok beklediği halving olayı gerçekleşti, ancak yatırımcıların umduğu gibi büyük bir yükseliş trendi başlamadı. Ve piyasa değeri ile en büyük kripto para olan Bitcoin düşük seviyelerden istikrarlı bir şekilde yükselse de, ayı piyasası üç ay daha devam edebilir.

Bitcoin, kritik direncin altında ve tekrar 10.000 dolardan konsolide oluyor. Şimdiye kadar, kripto para birimi birçok kez bu seviyenin üzerine çıktı, ancak bu seviyenin üzerinde kalmayı başaramadı.

Duyarlılık güçlü ve varlığın temelleri satın almayı gösteriyor. Ve mevcut ekonomik ortam varlığın büyümesi için ideal, ancak bir kripto para analistine göre başka bir düzeltme geliyor olabilir.

Geçmiş Fibonacci tabanlı zaman döngülerine dayanarak kısa vadeli ticaret yerine daha uzun vadeli yatırım analizine odaklanan Dave The Wave‘e göre, Bitcoin fiyatı düşecek. Analiz, daha önceki yükseliş trendlerine ve kaldıkları süre boyunca eşleşen düşüş trendlerine dayanıyor.

Analist tarafından paylaşılan bir fiyat grafiği, Bitcoin‘in 3.200 dolardan 14.000 dolara yükseldiği zaman ki geçen sürede ve kabaca varlığın 6.400 dolara düşmesi ile aynı zaman aralığında olduğunu gösteriyor.

Daha sonra, 6.400 dolardan 2020 yılının Şubat ayında 10.500 dolarlık yükselişinden sonra Bitcoin‘in 4.000 doların altına düştüğü zamanla aynı süreyi aldı.

En son hamle gerçekten zirveyse, bu tekrarlanan veriler Eylül 2020’de dibe ulaşılacağını gösteriyor.

Ayı piyasası mı, yoksa sadece düzeltme mi?

Bitcoin’in 10.000 dolarlık reddi, iki yıldan uzun süredir devam eden ayı piyasasının genişlemesine yol açabilir. Yıl sonuna doğru 10.000 doların üzerinde bir kırılma olması, toplamda üç yıllık bir ayı piyasası yaratacak.

Birçok işaret böyle bir senaryonun olacağını gösteriyor ve en iyi analistler halving’den sonra bir geri çekilmeyi bekliyorlardı. Uzmanlar, Bitcoin‘in 10.000 doların üzerine çıkmasının ardından ayı piyasasının 100 gün daha sürebileceği konusunda uyardılar.

2020 yılının Eylül ayında bir dip varlığın halving’in gerçekleşmesinden bu yana 100 günden biraz daha fazla bir zaman olacak.

Halving, uzun süredir beklenen boğa piyasasının başlangıcını tetikleyecek, ancak büyük bir düşüşe neden olan madenci teslimiyeti kripto paranın yükselmesinin önündeki en büyük engel.

Güçlü dirençle birleştirilen düzeltmelerin belirsizliği, korkusu ve yüksek zaman aralıklarında doğru satış sinyalleri önümüzdeki birkaç ay boyunca devam eden düşüş trendine işaret ediyor.

Bununla birlikte, geçmişte de tekrarladığı gibi, halving gerçekleştikten sonraki düşüş, yeni bir yükseliş eğilimi başlamadan önce Bitcoin‘i düşük fiyatlarla satın almak için son fırsat olarak hareket etti.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu