Bitcoin HaberleriManşet

Analist: Bitcoin iki ayda 20.000 doların üstüne çıkacak!

Sponsorlu İçerik

Kripto para analisti Nicholas Merten, Bitcoin‘in tüm zamanların en yüksek seviyesi 20.000 doları geçmekten sadece birkaç ay uzakta olabileceğini söyledi.

DataDash’in yeni bir bölümünde Merten, BTC‘nin parabolik yükselişe başlamak için iyi bir konumda olduğunu açıkladı.

“Aylık Bitcoin grafiğine baktığımda 20.000 doların üzerine çıkmamızın sadece birkaç ay uzak olduğunu görüyorum. Odaklanmak istediğim ilk şey, uzun vadeli grafik ve genişleyen döngüler. Bunun hakkında konuştuk; her yeni döngünün genellikle yaklaşık 11 ay ile 13 ay kadar nasıl genişlediğini. Bu durumda, öncekinin tarafsız kalması için 12 ay ekledik ve Kasım 2022’de 100.000 dolar civarında bir zirve olmasını bekliyoruz.”

Kripto para analisti 100.000 dolar BTC tahmininin, özellikle Bitcoin‘in 500.000 dolara kadar yükseldiğini tahmin eden diğer analistlere kıyasla muhafazakar olduğunu belirtti.

Bitcoin yeni yükselişe başladığında, Merten yükselen bir gelgitin tüm tekneleri kaldıracağını ve yeni bir altcoin sezonunun başlamasını bekliyor. Analist, Bitcoin hakimiyetinin 2015-2017 altcoin sezonu piyasasına benzer sinyaller verdiğini söyledi.

“Bence bu tarihsel benzerlik, çok yakında başlayacak olan altcoin sezonunun erken bir aşamasında olabileceğimize dair iyi bir işaret. Ve bahsetmiyorum bile, bu süre zarfında, daha geniş altcoin sezonu henüz başlamamış olsa da, Bitcoin’in pazar hakimiyeti yüzde 72’den yüzde 66’ya geriledi. Genel olarak altcoin’ler için iyi kazançlar elde ettik. Bu zamanlarda bile doğru hamlelerle büyük fayda sağlayabilirsiniz.”

Merten, yeni altcoin sezonuna Ethereum‘un öncülük edeceğini belirtti. İkinci en büyük kripto para biriminin birkaç ay içinde patlamaya hazırlandığını söyledi.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu