Bitcoin HaberleriManşet

Analist Poppe, BTC, ETH ve XRP’nin son durumunu yorumladı

Sponsorlu İçerik

Kripto para analisti Michael Van De Poppe, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve XRP‘de yükselişe geçti.

Analist, Bitcoin’in büyük bir hamle yapmak ve üç aydır devam eden konsolidasyonunu sona erdirmek üzere olduğunu açıkladı.

“Büyük olasılıkla, yine 9.170 dolarlık bir ret ve ardından başka bir destek testi göreceğiz. Öyle olursa, 9.000 dolara gideceğimizi ve orada tutacağımızı varsayıyorum. Bu yapının kırılması muhtemelen ilk olarak 9.300 dolarlık yükselişte olacak. Ardından tekrar teste ve devam etmesine yol açacak. Bence 10.000 doları geçersek, aşağı doğru baskıyla işimiz biter. Böylece birkaç yıldır görmediğimiz seviyeleri görürüz.”

Analist en büyük ikinci kripto para biriminde de yükselişe geçti. Ethereum’un direnç seviyelerini ve değerinin iki katından fazlasına çıkmak için hazır olduğunu açıkladı.

“Kısa bir süre konsolide olduktan sonra 247 dolara çıkacağımızı düşünüyorum. Bir sonraki seviyeler: 293.30 dolar, 400 dolar ve 450 dolar. Bence sonuncusu iyi bir dönüşün işareti. Bu seviyeyi geçmeyi başarırsa belki de 530 doları görebiliriz.”

XRP gelince, Van De Poppe, kripto paranın yükseliş için olgunlaştığına inanıyor. XRP’nin sıradaki hedefine gelince 0.24 dolar, 0.28 dolar ve 0.31 dolar olduğunu belirtti.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu