Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriKripto Para AnalizleriSon Dakika

Analiste göre piyasa, 2023’e kadar 11 Trilyon $’a ulaşabilir

Sponsorlu İçerik

Bir analiste göre, 2023 yılına kadar kripto para piyasasının 11 Trilyon Dolar değere ulaşabileceğini ve bunu tahmin etmek için logaritmik regresyon modelini kullandığını belirtti. Benjamin Cowen‘nın YouTube’da yayınladığı analizde, kripto para severlere pazarın önümüzdeki birkaç yıl içinde trilyonlara dönüşme hızının nasıl olduğunu açıkladı.

Kripto para piyasası 2014 yılındaki 13 Milyar Dolar‘lık zirveden 2017 sonunda 800 Milyar Dolar‘ın üzerine çıkarak 63 kat artış gösterdi. Benzer bir eğilimi kullanarak, 2010 yılına dayanan pazar zirvelerinden yola çıkan Cowen, toplam piyasa değerinin 2023 yılına kadar en yüksek 32 Trilyon Dolar‘a çıkabileceğini ayrıca belirtti.

Ancak analist, “32 Trilyon Dolar’a yaklaşacağımızı sanmıyorum” diyerek tahminini revize etti. Cowen, piyasanın önceki sıçramalarının katlanarak büyümeye devam edeceğini düşünüyor ve 2023 yılına kadar 11 Trilyon Dolar’lık daha muhafazakar bir tahminde bulunuyor.

Kripto para piyasalarının veri trendini takip ettiği varsayıldığında Cowen, BTC‘nin fiyatının önümüzdeki birkaç yıl içinde 141.000$ ‘a ulaşabileceğini tahmin ediyor.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu