Bitcoin HaberleriManşet

Analistlere Göre Bitcoin’in Yönü Neresi?

Sponsorlu İçerik

Bitcoin halving yaklaştıkça, kripto para analistleri 3 aylık oynaklık sürecinden sonra BTC fiyatının 10.000$ ‘ın üzerine çıkmasını ve hatta 18.000$ ‘a kadar ulaşmasını tahmin ediyor.

Kripto para piyasası tekrar yükselirken ve Bitcoin halving de yaklaşırken, daha fazla kripto para analisti ve trader, BTC’nin yakında daha çok yükselmesini bekliyor. Şimdiye kadar dile getirilen rakamlar arasında, halving den önce Bitcoin’in 11.000$ ve hatta 18.000$ seviyelerine yükselmesi gibi tahminler yer alıyor.

Analist CryptoMichNL, kripto para piyasasının mevcut durumun, son zamanlarda sıkça bahsettiği gibi Ocak 2016’ya benzediğine inanıyor. Bu durumun yaklaşık 3 ay sürmesi gerektiğini belirtti ve daha sonra Bitcoin’in Mayıs ayındaki halving’e kadar yükselmesini öngörüyor. CryptoMichNL, Bitcoin fiyat hedefinin 18.000$ olduğunu belirtti. 

Yatırımcı ve trader olan DIY Investing, grafikte Parabolik SAR olduğunu gösteriyor. Bitcoin’in 11.000$ ‘a yükselmesini bekliyor.

Trader ayrıca piyasadaki Bitcoin hakimiyetine dikkat çekiyor. DIY Investing, bir sonraki yükselişe altcoinlerin öncülük edebileceği sonucuna varıyor.

En Kripto Haber olarak bitcoin ile ilgili güncel fiyat tahminleri ve önemli analistlerin görüşlerini aktarmaya devam ediyoruz. Daha önce paylaştığımız bir çok analiz haberlerinin içeriğinde bitcoin hareketleri ile ilgili bilgiler aktarmış, paylaştığımız bu analizlerin hedefleri gerçekleştirdiğini takip eden okuyucularımız bilmektedir. Enlerin buluşma noktasında size en etki edecek detayları bulmak için takipte kalabilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu