Bitcoin HaberleriManşet

Analistlerin Bitcoin halving fiyat beklentileri

Sponsorlu İçerik

Bitcoin 8.650 dolar bölgesinde işlem görüyor, ancak yedi gün sonra halving gerçekleşecek ve çoğu kripto para analisti fiyatın en az 10.000 dolara ulaşmasını veya hatta 20.000 dolara kadar çıkmasını bekliyor. Ancak bazı analistler, Bitcoin‘in 2017 ATH’sine hemen fırlayacağını düşünmüyor.

3 Mayıs’ta, Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Jason A. Williams, halving gerçekleşmeden önce Bitcoin‘in Asya sayesinde muhtemelen 10.000 dolar seviyesini geri kazanacağı belirtti.

İyi haberlerden biride bu hafta sonu, Bitcoin halving gerçekleşmeden önce, Bitcoin hashrate‘i tüm zamanların en yüksek seviyesi 140 EH / s’in üzerine çıkmasıydı.

Kripto para analisti TheMoonCarl, topluluğa halving gerçekleştikten sonra Bitcoin enflasyonunun yılda yüzde 3.6’dan sadece yüzde 1.8’e düşeceğini hatırlatıyor. Bu, yüzde 1.6 olan altının enflasyon oranına yakın olacağını ve Bitcoin fiyatının altınla eşleşmesi için 300.000 dolar ile 500.000 dolara yükselmesi gerektiği anlamına geldiğini belirtti.

Analist Michael Van De Poppe, Bitcoin fiyatıyla ilgili sayısız beklentiyi yorumladı. Halving gerçekleşmeden önce bir fiyat zirvesinin sağlıklı olacağını belirtiyor. Ayrıca, Bitcoin‘in bu kadar hızlı 20.000 dolara ulaşma olasılığının düşük olduğunu da belirtti. Bununla birlikte, BTC‘nin 2.000 dolara düşmesi hakkında yapılan görüşlerin de mantıksız olduğunu söyledi.

Analist, Bitcoin‘in bu yıl Eylül ayında 5.800 dolar seviyesine düşmesini ve 2021 yılında 10.800 dolara ulaşmasını bekliyor.

Tanınmış Bitcoin savunucusu Max Keizer, bir tweet’te bir portföyün yüzde 10’unun BTC olması, diğer yüzde 90’ını çöp olsa bile zaten büyük kar getirebileceğini ve Bitcoin’in 40x yapacağını yazdı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu