Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Andrew Yang: Yasalar İnsanların BTC Almasını Durduramayacak

Sponsorlu İçerik

2020 ABD Başkan adayı Andrew Yang, Bloomberg ile yaptığı röportaj da kripto para düzenlemeleri konusundaki tutumunu paylaştı. Ona göre, ülkenin daha fazla açıklık sağlaması gerekiyor. Ancak, nihayetinde yasaların insanları Bitcoin satın almasını engelleyemeyeceğini düşünüyor.

Andrew Yang’a göre, ABD’nin endüstriyi yönetecek bir dizi kural getirmesi gerekiyor.

Andrew Yang:

“Ülke çapında kripto para kullanımı konusunda tek tip kural ve düzenlemelere ihtiyacımız var. Çünkü, şu anda eyaletler arası yönetim şekliyle sıkışıp kaldık ve bu herkes için kötü. Bu alana yatırım yapmak isteyen yenilikçiler için kötü. Herkesin gelecekte nereye gideceğini bilmesi için açık ve şeffaf kurallar koyacağız.”

Yang ayrıca, kripto para birimlerinin temelini oluşturan Blockchain teknolojisinin “çok çok yüksek bir potansiyele” sahip olduğuna ve yatırım yapmaları gerektiğine inandığını belirtti.

Yasalar Bitcoin Satın Almayı Durduramaz

Yang’ın bahsettiği bir başka heyecan verici şey, yasaların ve düzenleyicilerin insanların Bitcoin veya diğer kripto paraları satın almalarını durduramayacaklarıydı.

Andrew Yang:

“Şu anda, kripto para birimlerine yatırım yapan insanlar bunu yapmanın ve yatırımlarından faydalanmanın bir yolunu arıyorlar. Denediyseniz, düzenlemelere engel olabileceğinizi düşünmüyorum.”

Bitcoin’in ayırt edici özelliklerinden biri de, sansüre dayanıklı ve tamamen eşler arası olmasıdır. Başka bir deyişle, işlemi gerçekleştirmek için hükümet veya banka gibi merkezi bir otoriteye gerek yoktur. Bu nedenle işlemi durduramaz veya engelleyemezler.

Yang, kripto paralara olumlu bir şekilde yönelmiş gibi görünse de, 2019’da, Bitcoin ve diğer kripto paraların hayranı olmadığını ve “para olmadığını” söyledi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu