Bitcoin HaberleriManşet
Trend

Anthony Scaramucci: ”Bitcoin Dijital Altın Olabilir”

Sponsorlu İçerik

Uluslararası yatırım şirketi SkyBridge Capital‘in kurucusu ve eski Beyaz Saray iletişim direktörü Anthony Scaramucci, Bitcoin’in kolayca dijital altın ve bir değer deposu haline gelebileceğini söyledi.

Kitco sitesine verdiği bir röportajda Scaramucci, SkyBridge’in kripto varlıklar konusunda gerekli özeni gösterdiğini söyledi.

“Dijital varlık alanında iki yıllık araştırma yaptıktan sonra, bu esnekliğe sahip olmak istedim ve biz kayıtlı bir yatırım şirketiyiz, bu nedenle SEC’e (Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu) sadece bunu belirtmek ve izahnamemize eklemek için başvurduk. Bu şeylere yatırım yapmaya karar verirsek, herkes, yatırımcılarımız ve SEC uygun şekilde bilgilendirilir. “

Scaramucci, belirli bir coine taahhüt vermemiş olmasına rağmen, Bitcoin‘in dijital altın haline gelebileceğini düşündüğünü söylüyor.

“Bunu bir risk varlığı veya çok fazla dalgalanma yüklü bir varlık olarak görmemek sizin için çok değişiklik gösterebilir. Bir değer deposu olabilir mi? “Dijital altın” olabilir mi? Evet, öyle düşünüyorum. Dijital varlık alanında umut vaat ettiğini düşünüyorum. Biraz eski kafalıyım, bu yüzden henüz belirli bir madeni paraya veya belirli bir türe bağlı kalmaya hazır değilim. “

SkyBridge yöneticisi, kripto para biriminin meşruiyetine şüpheyle yaklaştıktan sonra, kendisi ve ekibinin, özellikle merkez bankaları tarafından uygulanan yarım yamalak para politikalarını göz önünde bulundurduktan sonra bunun haklı bir yatırım olduğuna karar verdiğini belirtti.

“Benim için her zaman büyük soru şuydu: ‘Bu bir lale soğanı mı?’ Veya ‘Hiçbir şeyle ilgisi olmayan çok fazla abartılı bir şey mi yapıyoruz?’ Ve sanırım yatırım yönetimi ekibimin yanı sıra kendi karara geldiğimi düşünüyorum. Hayır, burada bir şey var, burada biraz somutluk var ve gelecekteki bir değer deposu olabilir… Özellikle itibari paranın sürekli olarak merkez bankaları tarafından koordineli bir şekilde manipüle edildiği bir çağda. “

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu