Bitcoin HaberleriManşet

Trenchev: Bitcoin yıl sonuna kadar 50.000 dolara ulaşacak

Sponsorlu İçerik

Bitcoin yıl sonuna kadar 50.000 dolara ulaşacak! Nexo kurucu ve yönetici ortağı Antoni Trenchev, Bitcoin‘in yıl sonuna kadar 50.000 dolara yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkacağını tahmin ediyor.

Block Down konferansındaki bir röportajda, Nexo kurucu ortağı ve yönetici ortağı Antoni Trenchev yeni bir Bitcoin (BTC) rallisi öngördü. Trenchev’e göre, platformu son aylarda yatırımcıların ve kurumların ilgisini çekti. Trenchev, Bitcoin’e yönelik bu büyümenin yükselişin ana nedeni olacağını belirtti.

Bitcoin’e yatırım yapan insanlar hakkında, Trenchev bunun farklı bir grup insan olduğunu söyledi. Ayrıca, yükseliş başlamadan önce herkesin kripto para pazarına girmek istediğini belirtti. Nexo kurucu ortağı, Bitcoin‘e olan ilginin artmasının, Paul Tudor Jones’un açıklamalarından kaynaklandığını ekledi.

Antoni Trenchev:

”Şu anda hem perakende hem de kurumsallar tarafında büyük bir akın görüyoruz. Çünkü, kurumlar için kripto para Paul Tudor Jones tarafından büyük bir onay aldı. Riskten korunma fonlarına risk kelimesini koyan birisine sahip olduğunuzda, Bitcoin’i onaylayın. Bitcoin yönetiminde toplam varlıklarının yüzde birkaçının tahsisine sahip olduklarını söyleyin. Ve şimdi Paul Tudor Jones’un bu onayıyla, zaman çizelgesi vites değiştirdi ve çok hızlı bir şekilde genişliyor.”

Bitcoin, geleneksel pazarların ve kripto para pazarının çöküşünden kurtuldukça, bu yılın Mayıs ayında Jones, Bitcoin’e olan ilgisini dile getirdi. Yatırımcı, BTC’yi finansal türevler piyasasının açıldığı 1970’deki altınla karşılaştırdı. Trenchev tarafından doğrulandığı gibi, Jones’un ifadelerinin Bitcoin üzerinde olumlu bir etkisi olmaya devam ediyor.

Ayrıca Trenchev, ABD Federal Rezervi ve ülkeleri tarafından korona virüs pandemisinin etkilerini azaltmaya çalışırken “sonsuz para politikasına” atıfta bulundu. Nexo’nun kurucu ortağı, bunun uzun vadede Bitcoin için yararlı olacağını düşünenler listesine katıldı. Sınırlı arzından dolayı, Bitcoin enflasyonla mücadelede en iyi alternatif gibi görünüyor. Bu anlamda Trenchev, Bitcoin‘in yıl sonundan önce 50.000 dolara ulaşacağını söyledi.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu