Bitcoin HaberleriManşet

Araştırma şirketi: Bitcoin 20 kat artabilir

Sponsorlu İçerik

ABD merkezli kripto para araştırma şirketi Weiss Ratings, Bitcoin‘in 180.000 dolara nasıl ulaşacağını açıkladı.

Weiss Ratings araştırmacıları yeni Bitcoin incelemesinde, finans dünyasının güvenli liman varlığı olarak BTC‘nin gerçek potansiyelinin farkına varmaya başladığını belirtti. Şirket, artan kurumsal ilginin bir işareti olarak Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) hisselerinin artan talebine işaret ediyor.

“2019’un üçüncü çeyreği ile 2020’nin ilk çeyreği arasında GBTC’ye yatırılan miktar iki kattan fazla arttı (388.9 milyon dolardan 818.5 milyon dolara).”

Weiss Ratings, milyarder riskten korunma fonu yöneticisi Paul Tudor Jones’un Bitcoin vadeli işlem piyasasına girmesinin sonucu olarak, kurumların kripto para pazarına ilgilisinin arttığını belirtti. Weiss Ratings, BTC’yi merkez bankalarının istediği gibi para bastığı bir ortamda “en yüksek kâr potansiyeline sahip güvenli liman varlığı” olarak adlandırıyor.

Ancak büyük paralı oyuncuların gelmesi buzdağının sadece görünen kısmı. Şirket, Bitcoin’in güvenlik, taşınabilirlik ve fayda açısından altından çok daha iyi olduğunu ve yatırımcıların Bitcoin’in güvenli liman varlığı olarak altından daha üstün olduğu gerçeğini kavramasının ardından tüm kapılarının açılacağını açıkladı.

“Bitcoin, altının güvenli liman anlatısının sadece üçte birini yakalarsa, 180.000 dolar civarında işlem görecek. Bugünkü seviyelerden yaklaşık 20 kat artış.”

CoinMarketCap’e göre, Bitcoin haberimizin yayına girdiği sırada 9.390 dolardan işlem görüyor.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu