Bitcoin Haberleri

Araştırmacı: Satoshi Nakamoto BTC’lerini asla satmayacak!

Sponsorlu İçerik

Efsanevi araştırmacı Sergio Demian Lerner, Satoshi Nakamoto‘nun fedakarlığından dolayı Bitcoin‘lerini asla satmayacağını söyledi.

Bitcoin’in yaratıcısı Satoshi Nakamoto‘nun, ağı ilk başlattığı zaman 1.1 milyon BTC‘yi çıkardığı ve elinde tuttuğu iddia ediliyor.

Ünlü bir araştırmacı, aynı zamanda ikinci katman Bitcoin protokolü RSK’nın tasarımcısı Sergio Demian Lerner, Bitcoin kodundaki gizlilik kusurlarını keşfetti ve Patoshi modelini ortaya çıkardı. Buna göre, Bitcoin‘in ilk günlerinde, bir madenci 1.1 milyon Bitcoin‘i çıkarmak için farklı bir madencilik algoritması kullandı. Birçok insan bunun Satoshi Nakamoto olduğuna inanıyor.

Pek çok insanın düşünmekten bile korktuğu sorulardan biri de, Satoshi 1.1 milyon Bitcoin satmaya karar verirse BTC‘nin fiyatına ne olacağı. Muhtemelen fiyat için felaket!

Ancak Lerner, bunun böyle olmayacağına inanıyor, çünkü Satoshi fedakar ve asla elinde tuttuğu Bitcoin‘leri satmayacak!

Gizem artmaya devam ediyor

Mayıs ayında ilginç bir Bitcoin işlemi gerçekleşti ve yaratılmasının ilk aylarında çıkarılan 50 BTC ilk kez transfer edildi. Bu miktar on yıldan uzun süredir uykudaydı ve birçoğunun bunun Satoshi olup olmadığını merak etmesine neden oldu.

Ancak bundan kısa bir süre sonra, bu 50 BTC‘nin çıkarıldığı bloğun Patoshi modelinin içine girmediği keşfedildi ve bu da işlemi gerçekleştirenin Satoshi olmadığını ortaya çıkardı. Yine de, Bitcoin birkaç saat içinde değerinin 1.000 dolarından fazlasını kaybettikten kısa bir süre sonra toparlandı ve bu tür bir senaryoda insanların nasıl kolayca paniğe kapıldıklarını gösterdi.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu