Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Bakkt Yeni Rekorlara Koşuyor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin vadeli işlemleri, özellikle Intercontinental Exchange (ICE) dijital varlık platformu Bakkt‘ı Eylül ayında piyasaya sürdükten sonra kripto para endüstrisinden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Borsa ilk gününde 71 BTC ‘lik işlemden sonra, pek çoğu Bakkt’ın piyasa üzerindeki etkisi hakkında spekülasyonlar yaptı. Ancak, platform herhangi bir büyük engel olmadan yukarı doğru fırladı. Borsadan gelen en son güncellemeye göre, Bakkt’daki günlük hacim bir başka ATH‘ye ulaştı.

Bakkt Volume Bot‘a göre, Bakkt’ın günlük hacmi 45.56 Milyon$ günlük en yüksek seviyeye (ATH) ulaştı ve toplam 6.312 BTC tutarında sözleşme yapıldı. Ayrıca, hacmin borsada 50.48 Milyon$ ‘a kadar çıkabileceğini tahmin ediyor.

28 Kasım 2019’da Bakkt, 5.147 BTC değerinde işlem sözleşmesiyle 38.74 Milyon$ ATH’ye ulaştı.

Bir başka önde gelen Bitcoin türev platformu olan CME de, Bitcoin vadeli işlemleri günlük hacminde artışa tanık oldu. 27 Kasım’da, CME’deki günlük hacim 11.761 adet sözleşme ile ATH yaptı. Yaklaşık 1 ay içinde, günlük işlem 13.137 sözleşmenin platformda işlem görmesiyle arttı. 5 BTC‘yi temsil eden her bir sözleşme ile, hacim yaklaşık 489 Milyon$ ‘a yükseldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu