Altcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Balinalar, BTC ve XRP biriktirmeye devam ediyor

Sponsorlu İçerik

Kripto para analiz firması Santiment, Bitcoin ve XRP balinalarının hareketlerini araştırıyor. Şirket verileri, hesaplarında 10.000 veya daha fazla BTC olan balinaların, derin bir Bitcoin düzeltmesinin ortasında bile bitcoin birikmeye devam ettiğini gösteriyor.

Analiz firmasından yapılan bildirimde aktarılanlar şu şekilde devam ediyor:

“Büyük Bitcoin balina adresleri (10.000 BTC’nin üzerinde olanlar), özellikle iki hafta önceki tarihi zirveden sonra fiyatlar dalgalandıkça daha da artış gösterdi ve içinde BTC birikmeye devam ediyor. Bu adreslere 5 Nisan’dan bu yana toplamda yaklaşık 90.000 BTC (4,92 milyar dolar) eklendi ”

Şirket verilerine göre, geçtiğimiz iki hafta içinde BTC, 47.000 dolarlık destek seviyesini test ederek neredeyse %15 düşmesine rağmen balinalar satın almaya devam etti.

XRP Balinaları da boş durmuyor

Ancak biriken sadece Bitcoin değil. Santiment‘in veri bölümü analisti Ali Martinez, verilere dayanarak, 1,40 dolar civarında seyrederken XRP balinalarının da daha aktif bir şekilde satın aldığını gösterdi.

Ali Martinez:

XRP balinaları bir alışveriş çılgınlığına girdi. Santiment, 23 Nisan’dan bu yana 1.000.000’den fazla XRP’ye sahip 19 yeni adresin ağa katıldığını ortaya koyuyor. Daha da büyük baskı, bu kripto para birimini yeni yıllık zirvelere taşıyabilir. “

Altcoin’ler yeni ralliye hazır

Santiment analisti ayrıca, takip altında olması ve yeni bir ralli için hazır olduğunu düşündüğü beş altcoin‘i de vurguladı.

Firmanın gerçekleştirdiği analiz, “genel günlük adres aktivitesinde” artış eğilim çizgilerini ve “günlük aktif mevduatların” düşüş eğilim çizgilerini gösteren metriklere dayanıyor.

Bahsedilen kripto para birimleri arasında Ethereum var. ETH, yaklaşık 2.950 $ ‘lık yeni bir tarihi rekora ulaştı, ancak yine de güçlü yükseliş işaretleri gösteriyor.

Öte yandan, radarda bulunan diğer coin düşük piyasa değerine sahip, Basic Attention Token (BAT). Diğer üç kripto varlık şunlar: Maker (MKR), Enjin (ENJ) ve Decentraland (MANA) sanal gerçeklik projesi.

Altcoinler ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu