Bitcoin HaberleriSon Dakika

Binance Borsasından Kaçırılmayacak Fırsat!

Sponsorlu İçerik

Popüler kripto para borsası Binance, Bitcoin‘in 11. yılına özel %50 indirimle Bitcoin satacak. Bitcoin’in doğum tarihi, 3 Ocak 2009 olarak kabul ediliyor. Çünkü, Bitcoin blokchain’in ilk bloğu o tarihte oluşturuldu.

İndirimli Bitcoin fırsatından yararlanacaklar; 3 Ocak-8 Ocak tarihleri arasında Binance borsasında herhangi bir işlem çiftiyle, en az toplam 1 BTC’lik işlem yapan kişiler arasından kura ile rastgele belirlenecek.  Katılımcılardan etkinlik sayfasındaki Share Now butonuna tıklamaları ve etkinlik linkini Twitter’da #BitcoinTurns11 hashtagıyle paylaşmaları isteniyor.

Çekiliş, sosyal medyadan canlı olarak yayınlanacak ve kampanyadan 11 şanslı kullanıcı yararlanabilecek. Talihlilere yarı fiyatına 1 BTC alma imkanı verilecek. Sonuçlar kampanya bittikten sonra 5 gün içerisinde açıklanacak. Ödülü kazanan kullanıcıların 24 saat içinde hesabında yeterli bakiye varsa alabilecekler. Kazananlar açıklandıktan sonra 24 saat içinde hesaplarından eş değer miktarda BNB eksilecek. 24 saat içinde para yatırılmazsa veya hesapta yeterli miktarda BNB yoksa hak kaybolacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu