Bitcoin Haberleri

Binance CEO’su: Çin Hiçbir Zaman BTC ve Kripto Para Yanlısı Olmadı

Sponsorlu İçerik

Çin, yeni kriptografi yasası ve dijital yuanın yakın zamanda piyasaya sürülmesi birçok spekülasyona neden oldu.

Malta merkezli kripto para birimi borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, Çin’in en son Blockchain konusundaki düşüncelerini dile getirdi. Bazı ülkeler Çin’in dijital para birimlerinden ve niyetlerinden korkarken CZ, Çin’in aynı şekilde Blockchain teknolojisini hızlandırma niyetinde olduğuna inanıyor.

Changpeng Zhao:

“Benim anlayışıma göre insanlar teknolojinin tıpkı insanların interneti anlamaları gibi anlamalarını istiyor, çünkü bunu derinlemesine anladıktan sonra, onu yönetmenin çok akıllıca bir yolunu bulursunuz.”

CZ, Çin’in İnternet’le yaptığı rotayı izleyebileceğini öne sürerek, bunun nasıl olacağı konusunda belirsizliğini korumaktadır.

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping‘in Blockchain teknolojisi hakkında bu kadar açık konuşmasını görmenin “canlandırıcı” olduğunu ekledi. CZ, Çin’in 2015’ten bu yana Blockchain yanlısı olduğunu ve hiçbir zaman Bitcoin veya kripto para birimi yanlısı olmadığını iddia etti. Yine de sektördeki birçok kişi, Çin’in Bitcoin fiyatında bir yükselişe neden olduğuna inanıyor.

Changpeng Zhao:

“Ancak, başkan ülke deyince, tamam, elbette, oldukça haberi yayılan, çevresinde çok fazla yutturmaca ve Bitcoin fiyatının artmasına neden olan Blockchain teknolojisi geliştirmek istiyoruz.”

CZ, Çin hükümetinin muhtemelen dalgalanmanın amaçlanan olmadığını ve aynı şeyi açıklığa kavuşturmasına rağmen, mesajın tekrar tekrar bir Bitcoin yasağı olarak yanlış yorumlandığını belirterek konuyu sonlandırdı. CZ, ülkede ICO’ların alım satımı ve ihracatı konusundaki bazı kısıtlamalara rağmen, Çin’de Bitcoin’in yasaklanmadığını belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu