Bitcoin HaberleriManşet

Binance, Londra otobüs duraklarında Bitcoin reklamı yapıyor

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Binance, Birleşik Krallık kullanıcıları için düzenlenmiş platformunu başlatmadan önce Londra otobüs duraklarında Bitcoin reklamı yapıyor.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, Bitcoin içeren yeni reklamlarla Londra’daki yolcuları hedef aldı. BinanceUK tarafından yayınlanan bir tweet’e göre kripto para borsası, Londra’daki 17 otobüs durağına ilan verdi. Resim, iki eski nesil madeni paranın yanı sıra İngiltere’de kullanılan mevcut iki kiloluk bir madeni parayı ve ardından en büyük Bitcoin’i gösteriyor. Reklamda “Para gelişiyor“, “Uyum sağlama zamanı” yazıyor.

Binance, Birleşik Krallık kullanıcıları için FCA onaylı platformu başlatmaya hazır

Binance, Haziran ayının başlarında İngiltere pazarına açılacağını ve bu sonbaharda, düzenlenmiş bir borsa platformunun lansmanı planlandığını duyurdu. Borsanın ülkenin Mali Davranış Otoritesi tarafından kaydedileceği ve ticaret için 65 adede kadar kripto para sunacağı bildiriliyor. Lansmandan önce, Binance’ın İngiliz kolu kendisini reklamcılıkla sınırlamadı. Londra, son zamanlarda yeni yatırımcılar arayan kripto para şirketlerinin en gözde noktası oldu. Richard Heart’ın tartışmalı HEX token’i, Londra’nın otobüslerine ve gazetelerine reklam verdi. Hatta İngiltere Premier Ligi futbol maçlarında bile yer aldı.

Binance, kendi kendini düzenleyen CryptoUK birliğine katıldı

Binance, İngiltere’deki yan kuruluşunun kendi kendini düzenleyen endüstri birliği CryptoUK’ye katıldığını ve Avustralya kuruluşunun yerel fintech endüstrisi savunuculuk organı Fintech Avustralya’nın bir parçası haline geldiğini açıkladı. Kendi kendini düzenleyen endüstri birliği CryptoUK’nin yönetici üyesi olarak Binance, davranış kuralları, yönetim ve politika pozisyonlarından sorumlu olan Coinbase, Coin Shares, CryptoCompare, eToro ve Ripple gruplarına katıldı.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu