Bitcoin HaberleriManşet

”Bitcoin 10.000 dolar seviyesini yok etmeye hazır”

Sponsorlu İçerik

Bitcoin 9.000 dolarlık direnci kırdı ve hala üzerinde işlem görüyor. Kripto para analisti IvanOnTech, BTC‘nin her an 10.000 doları aşmasını bekliyor.

Haberimizin hazırlandığı sırada, bir numaralı kripto para birimi, 9.300 dolarlık bölgeden çekilerek 9.170 dolardan işlem görüyordu. Bitcoin eğitimcisi ve YouTuber IvanOnTech de dahil olmak üzere hala birçok analist, Bitcoin‘in 10.000 doların üzerindeki alanları hedeflediğine ve çok geçmeden bu seviyeyi kırabileceğine inanıyor.

”Bitcoin 10.000 doları yok etmeye hazır!”

IvanOnTech, Bitcoin‘in yakında 10.000 dolarlık direncin üzerine çıkmasını bekliyor ve topluluğa bu yıl BTC‘nin en iyi performans gösteren varlık olduğunu hatırlatıyor.

Pantera Capital’ın CEO’su Dan Morehead de Bitcoin’in performansını bu yılki diğer önemli varlıklarla karşılaştıran bir tablo paylaştı. Bitcoin‘in finansal bir kriz sırasında doğduğunu ve mevcut krizde daha da güçleneceğini söyledi.

Kripto para analisti Anondran, şu anda Bitcoin‘i yukarı iten şeyler arasında FOMO olduğuna (kaçırma korkusu) inanıyor. Şakayla karışık tahmininde, FOMO alıcılarının geri çekilmesini tavsiye ediyor, aksi takdirde Bitcoin kolayca 11.500 dolara ulaşabilir.

Teknik analist ve Forbes yazarı Naeem Aslam, bugün Bitcoin fiyatı yükselirken bile ve yaklaşmakta olan halving‘in BTC‘yi 10.000 dolar seviyesinin üzerine itme şansı olsa bile, Bitcoin‘in uzun süre yüksek kalacağından şüphe ediyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu