Bitcoin HaberleriManşet

‘’Bitcoin 100.000$ Eşiğinde’’ Ünlü Analist Açıkladı!

Sponsorlu İçerik

Kripto topluluğunun en önde gelen teknik analistlerinden olan trader, Bitcoin için yükseliş ve düşüş görünümlerini ortaya koydu.

45 yıllık ticaret geçmişi olan Peter Brandt, Bitcoin’in gelecekte alabileceği farklı yollar hakkında konuştu. Ünlü analist, uzun vadeli bir bakış açısıyla, Bitcoin’in aynı kaldığına inanıyor ve yükseliş-düşüşten oluşan bir analize dayanarak “tarihi bir boğa eğilimi” içinde görülebilir olduğunu savunuyor.

Brandt:

“Bitcoin’in uzun vadeli hikayesine inanıyorum. Bitcoin, gerçekten 100.000$‘a gidiyor. Sadece temel olarak ne anladığımı değil, aynı zamanda piyasanın klasik grafik görünümünde, gördüğümü de temel aldım. ”

Factor LLC’nin CEO’su, Bitcoin’in 1 günlük grafikte, gelişen çok aylıklı görünümde, inen paralel kanalının alt sınırından geri döneceğini düşünüyor.

Bu teknik görünüm, 26 Haziran’da BTC’nin yaklaşık 14.000 Dolar‘a ulaştığı anlarda oluşmaya başlıyor. O zamandan beri Bitcoin, kanalın altına dokunduğunda, orta veya üste doğru sekiyor. Ancak, kanalın tepesine değdiğinde, tekrar orta veya en altına düşüyor.

Şu anda Bitcoin, kanalın dibinde işlem görüyor, Brandt, daha dip bir noktanın “yakın” olduğunu savunuyor. Teorisine göre BTC, yakında yeni bir parabolik faz başlatmak için kanaldan yukarı yönde kırılabilir. Böyle bir yükseliş başlangıcı, 2017’nin tüm zamanlardaki en yüksek seviyesini geçebilir ve hatta rakamsal olarak yeni bir dilime geçebilir.

Analist, yükseliş görünümüne rağmen, kanalın alt sınırını tutamazsa, Bitcoin’in aşağı doğru bir yön alacağını da açıklıyor.

Boğa Teslimi Olacak

Brandt, Bitcoin’in fiyat hareketinin 2011’den bu yana bir dizi parabolik hareketle nitelendirildiğine inanıyor. Her parabol “kırıldığında veya ihlal edildiğinde”, piyasa en az 12 ay boyunca en düşük seviyeden daha dip noktaya eğilim gösteriyor. Bu eğilim gerçekleştiğinde, tepeden dip noktasına %80 civarı ölçülebilir düzeltmeler meydana geliyor.

Profesyonel Emtia Tüccar blog yazarlarından biri, Bitcoin’in son zamanlarda dördüncü parabolünü ihlal ettiği için, en az 5.324$’a ulaşacağını savunuyor. Bu %80‘lik bir düzeltmeyi temsil ediyor ve yükseliş ilerlemesinin dip rakamını  oluşturacak. BTC’nin “yüksekten düşüğe 12-ay” sürdüğü gerçeğine dayanarak, alt kısım muhtemelen Temmuz 2020 civarında meydana gelecek ve “kripto boğaları tarafından büyük bir kapitülasyonu tetikleyecek.

Ünlü trader, Bitcoin düşen paralel kanalın alt sınırının altına kapanırsa, pazarda olduklarını söyleyen kişilerin yüzde 90’ının sonsuza dek piyasayı terk edeceğini iddia etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu