Bitcoin Haberleri

”Bitcoin 2020 yılı sona ermeden yükselmeye başlayacak!”

Sponsorlu İçerik

Finansal danışmanlık şirketi DeVere Group’un CEO’su Nigel Green, Bitcoin‘in (BTC) 2020 sona ermeden önce tekrar yükselmesini bekliyor.

Önde gelen kripto para biriminin fiyatı şimdiden %30’un üzerinde yükseldi ve S&P 500, Nasdaq Composite ve altından daha iyi performans gösterdi. Green, BTC‘yi destekleyecek ve önümüzdeki aylarda daha yüksek seviyelere çıkarmaya devam edebilecek bir dizi faktörü açıkladı.

Green, öncelikle merkez bankalarından salgına verilen yanıtın önemli bir etkisi olacağına inanıyor.

Nigel Green:

“Şu anda dünyanın dört bir yanındaki merkez bankaları tarafından yayılan devasa para basma veya niceliksel genişleme programları, geleneksel para birimlerinin değerini düşürüyor. Bunun sonucunda Bitcoin ve altın gibi diğer tanınmış değer depoları için bir destek sağlayacak.”

Ayrıca coronovirüsün dijital paralar için yeni bir talep oluşturduğunu da vurguluyor ve yatırımcıların BTC‘nin belirsizlik zamanlarında meşru ilişkisiz varlık olarak potansiyeline dikkat çektkiyor.

Nigel Green:

“Yatırımcılar, geleneksel pazarlardaki potansiyel sorunlardan korunmalarına yardımcı olmak için Bitcoin gibi merkezi olmayan, güvenli dijital para birimlerini almaya devam edecekler.”

DeVere Group yöneticisi ayrıca ABD ve Çin arasındaki artan gerilimin, Brexit ve yaklaşmakta olan ABD başkanlık seçimleri gibi jeopolitik olayların da Bitcoin‘e sağlıklı bir destek sağlayabileceğini söyledi.

Green, Mayıs ayının başından beri deVere’nin Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine olan ilgisinin arttığını açıkladı. Aynı ay, BTC‘nin üçüncü halving olayı gerçekleşti ve blok ödüllerini 12.5 BTC‘den 6.25 BTC‘ye düşürdü. Burada kripto para biriminin kıtlığına dikkat çekti ve tüm bunların sonucu olarak kripto para biriminin 2020 yılı sona ermeden yükselmeye devam edeceğini öngörüyor.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu