Bitcoin HaberleriManşet

”Bitcoin, 5 Ay İçinde 20.000 Dolara Ulaşacak”

Sponsorlu İçerik

Morgan Creek‘in kurucu ortağı Jason Williams, Bitcoin‘in bir kez daha önümüzdeki Eylül ayında 20.000 $’lık en yüksek seviyesine ulaşacağını iddia ediyor. Kripto para alanı ve genel olarak diğer pazarların karşı karşıya olduğu koşullar göz önüne alındığında, bu çok cesur bir tahmin.

Williams, Bitcoin‘in mevcut seviyesinin kısa ömürlü olacağını ve halving etkinliğinden önce gerçekten düşmeye hazır olduğunu düşünüyor. Buna ek olarak Williams, BTC‘nin Eylül ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine kadar yükseleceğini belirtti.

Coronavirüs salgını nedeniyle koşulların ne zaman iyileşeceğine dair net bir gösterge olmadığından, piyasanın Bitcoin‘e olan iştahı bu noktada belirsiz. William‘ın tahmini muhtemelen sadece halving etkinliğine bağlı değil, coronavirüs salgınından sonra dünyanın geri kalanının nasıl iyileştiğine bağlı olacak.

Haberimizin hazırlandığı sırada, Bitcoin 6.800 $’dan işlem görüyordu. Bu tahmine göre, Bitcoin beş ay içinde şu anki fiyatına 13.200 $ eklemesi gerekiyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu