Bitcoin HaberleriManşet
Trend

Bitcoin 61.000 $’ın üzerine çıktı; yeni ATH gelir mi?

Sponsorlu İçerik

Önde gelen kripto para birimi Bitcoin‘in fiyatı 61.000 $ ‘ın üzerine çıkarken bir kez daha tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitcoin, büyük bir kazanç rallisine tanık olmaya devam ediyor. BTC 61.184 dolardan el değiştirerek önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdı. Bitcoin sadece bu yıl %1000‘in üzerinde değer kazandı. Önde gelen kripto para birimi, bu yıl fiyatını yeni zirvelere taşıyarak bazı büyük kurumları kendine çekmeyi başardı. Perakende yatırımcıları bu yıl bitcoin’e yüksek bir ilgi gösterdi.

Bitcoin büyük kazançlar elde etmeye devam ediyor.

Bitcoin fiyatı ilk kez 61.000 $ ‘ın üzerine çıkarken şu anda tarihinin en yüksek fiyatına tanık olmamızı sağladı. Diğer kripto para birimlerinin fiyatı da son iki ayda olumlu bir yükseliş gösterdi. Ethereum tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra, kripto para piyasası bu hafta başlarında 2 trilyon dolara ulaştı. Ethereum şu anda 2.176 dolardan işlem görüyor. Verilere göre, Bitcoin 55,2 milyar dolarlık işlem hacmiyle 24 saat içinde %5 arttı. Bitcoin şu anda 1.13 trilyon dolarlık bir piyasa değerine sahip. Önde gelen kripto para biriminin önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi, BTC‘nin 60.400 dolara ulaştığı 13 Mart’ta gerçekleşmişti.

Kripto endüstrisi büyük kurumsal yatırımları çekiyor.

Bitcoin, bu yıl tüm zamanların en yüksek seviyesini birkaç kez aştığı ve bunu yapmaya devam ettiği için benzeri görülmemiş bir yükselişe tanık oldu. Bitcoin’in mevcut rallisinin başlıca nedenlerinden birinin, kripto para birimine artan kurumsal ilgi olduğu düşünülüyor. Tesla’nın bu yıl Ocak ayında Bitcoin’e 1.5 milyar dolar yatırım yapmasıyla başladı, bu da bir domino etkisine neden oldu ve diğer bazı büyük şirketler de önde gelen kripto para birimine yatırım yaptı. Daha önce bitcoin’i eleştiren birçok şirket de ses tonlarını değiştirdi ve kripto para birimine ısınmaya başladı. Visa ve PayPal gibi finans firmaları da önde gelen kripto para birimine dahil olma planlarını açıkladı. Bu ilgi yeni ATH‘lerin yolda olduğunu işaret ediyor.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu