Bitcoin HaberleriManşet
Trend

Bitcoin, 8.000 Doların Altında!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, 8.000 $ desteğini kaybetti ve 7.800 $’a kadar düştü.

Bu hareket, küresel piyasaların düşmesiyle birlikte geldi. S&P 500 ve Dow Jones‘un vadeli işlemleri %5 geriledi. Suudi Arabistan ve Rusya da dahil olmak üzere dünyanın en büyük petrol üreticileri arasında fiyat savaşı başlarken Petrol %30 düştü.

Altın, şaşırtıcı bir şekilde küresel hisse senetleri ve emtialardaki bu zayıflığın ortasında, yıllardır ilk kez 1.700 $’ı aşarak yükseldi. Yine de, dijital altın anlatısının ortasında Bitcoin düşüyor.

Bitcoin için Sırada Ne Var?

Analistler şu anda Bitcoin‘in ileride nereye gidecekleri konusunda bölünmüş durumdalar. Şu anda çoğu, daha düşük fiyatlar bekliyor gibi görünüyor. Çünkü, Bitcoin şu anda riskli bir varlık gibi işlem görüyor, bu da borsa ve diğer önde gelen varlıklarla birlikte düşmeye devam etmesi gerektiği anlamına geliyor.

Bitcoin, şu anda savunmasız, ancak 7.500 $ destek alanı yakın vadede iyi bir toparlanmaya yol açabilir.

Bitcoin‘in son hareketi 8.200 $ ve 8.000 $’ın altında çok fazla satış baskısı altında olduğunu gösteriyor. Ancak, 7.500 $’lık destek alanı kurtarıcı olabilir. 7.500 $ civarında güçlü bir alım ilgisi olursa, makul bir toparlanma başlayabilir. Yükseliş yönünde ilk direnç 8.280 $ seviyesi. Ana direnç alanı 8.400 $ ve 100 günlük SMA civarında. bunun üzerinde boğaların 9.000 $ seviyesini test etmeleri muhtemel görünüyor.

Ancak, boğalar 7.500 $ ve 7.400 $ bölgesini savunmazlarsa, bir sonraki durak önümüzdeki günlerde 6.500 $ olabilir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu