Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Bitcoin 8.900$’dan Geri Döndü!

Sponsorlu İçerik

Bugünün erken saatlerinde, Bitcoin fiyatı, 8.600$ ‘a geri çekilmeden önce 8.900$ ‘ın üzerine çıktı. Altcoinler de Bitcoin ile birlikte geri çekildi. Kripto para piyasası, 2020’nin ilk iki haftasında neredeyse %30 arttı. 14 Ocak’ta, Bitcoin’in fiyatı 8.500$ ‘ın üzerine çıktığında iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Bugün daha erken saatlerde, 124946.622 BTC, Bitfinex‘ten bilinmeyen bir adrese taşındı. Aktarılan Bitcoin, şimdiye kadar çıkarılan tüm Bitcoin’lerin %0.7‘sini temsil ediyor. Büyük miktar bir BTC adresinden diğerine sadece 0.00964‘lük bir ücretle transfer edildi, bu da yaklaşık 80$ idi.

Altcoinler Artmaya Devam Ediyor

Bitcoin SV (BSV), son iki gün boyunca en çok yükselen altcoin oldu ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 413$ ‘a ulaştığı için %100 değer kazandı. Bitcoin Cash (BCH) %23, gizlilik koinleri Dash %62, Zcash (ZEC) %28 arttı. Litecoin ve EOS sırasıyla %15 ve %20 oranında değer kazandı. Daha az bilinen diğer Bitcoin’den doğan Bitcoin Gold (BTG), fiyatı %105 oranında arttığı için Bitcoin SV ile birlikte günün en büyük kazananı oldu.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu