Bitcoin Haberleri
Trend

Bitcoin’in 90 günlük aktif arzı 2017 seviyelerine geri döndü

Sponsorlu İçerik

Bitcoin’in 90 günlük aktif arzı 2017 seviyelerine geri döndü. Peki bu ne anlama geliyor? Dijital varlık yöneticisi Stack Funds raporunda, Bitcoin‘in 90 günlük aktif arzında bir yükseliş yaşandığı ve yeni bir boğa aşamasına işaret ettiği belirtildi. Bitcoin’in yüzde 90’ı 2017’deki boğa koşusu seviyelerine döndü. Bu da yatırımcıların uzun vadeli olarak tuttuğunu gösteriyor.

Bitcoin’in 90 günlük ektif arzı, kripto paranın gelecekteki olası bir yükseliş aşamasına işaret ederek 2017 boğa öncesindeki seviyesine ulaştı.

Dijital varlık yöneticisi Stack Funds tarafından yayınlanan bir rapora göre, Bitcoin 2020 yılının 2. çeyreğini güçlü bir şekilde kapattı. Kripto para yatırımcıları uzun vadeli yatırım stratejisine geçti. Raporda, Bitcoin’in 90 günlük aktif arzında son çeyrekte artış yaşadığı ve bu da kripto para yatırımcılarının duyarlılık döngüsünün bir göstergesi olduğunu iddia edildi.

Raporda:

”Bitcoin’in 20.000 dolar ve 14.000 dolara ulaştığı 2017 ve 2019 boğa koşusu öncesinde, %90 aktif arzda dik dalgalanmalar olduğuna dair kanıtlar var. Bu olaylar, Bitcoin yükselmeye başlamadan önce 60-90 gün içinde zirve yapma eğilimindedir.”

Stack Funds, aktif arzdaki artışın tarihsel olarak Bitcoin fiyatında artışa işaret ettiğine dikkat çekti. Raporda ayrıca, son üç yıl içinde Bitcoin’in 90 günlük aktif arzında genel bir daralma olduğu, yatırımcıların zaman ufkunun uzadığı ve BTC’yi daha uzun süreler boyunca tuttuğu belirtildi. Araştırmacılar, yatırımcıların “dijital varlığı potansiyel bir fiyat artışı beklentisiyle biriktirdiklerini” ortaya koydu.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmelerden anlık haberdar olmak ister misiniz?>>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edin gelişmeleri kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu