Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin arabası ilk sanal NASCAR yarışında şampiyon oldu

Sponsorlu İçerik

Bitcoin temalı bir otomobil, Dale Earnhardt Jr. ve Kyle Busch dahil olmak üzere profesyonel Cup Serisi yarışçılarını yenerek e-NASCAR yarışını kazandı. Coronavirüs pandemisi nedeniyle spor etkinlikleri ertelenirken, birçok NASCAR sürücüsü neredeyse yarışa katıldı.

Coronavirüs krizi nedeniyle büyük spor etkinliklerinin çoğu ertelendi, ancak bazıları sanallaştı. Böyle bir olay, geçen hafta sanal Leaffilter Gutter Protection Replacements Iracing serisiydi. Mevcut şampiyon Kyle Busch dahil olmak üzere bir dizi National Association for Stock Car Auto Racing (NASCAR) yarışçısı yarıştı.

Bu yarışla ilgili özel olan şey, kazanan otomobilin her yerinde Bitcoin logosuna sahip olmasıydı. Sürücü Bryan Boris Cook birkaç yıldır yarış pistinde Bitcoin logolu yarış arabası olan bir Bitcoin savunucusu.

Bryan Boris Cook:

”Bu gece sanal Bitcoin yarış arabasında kazandım ve gerçek Dale Earnhardt Jr, Kyle Busch ve diğer profesyonel sürücüleri 50.000’den fazla canlı izleyicinin önünde yendim.”

Cook, yarıştan sonra kendisine tweet atan şampiyon Kyle Busch da dahil olmak üzere bir dizi profesyonel NASCAR yarışçısına karşı büyük bir başarı elde etti ve binlerce kişiye Bitcoin‘i tanıtmış oldu.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu