Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin’in aylık kapanışı gerçekleşti: BTC zoru başardı!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin‘in Ağustos ayı için aylık mum kapanışı gerçekleşti. Kripto para, çoğu kişinin zor olacağını düşündüğü şeyi yaptı; Ağustos ayını çok önemli bir direnç seviyesi olan 11.500 doların üzerinde kapattı. Bu, Bitcoin’in şimdiye kadarki en yüksek ikinci aylık kapanışını gerçekleştirdiği anlamına geliyor.

Analistler, aylık grafiğin BTC’nin makro eğilimi açısından önemi nedeniyle, kripto paranın buradan daha da ileri gitmeye hazır olduğunu söylüyor.

Bitcoin neden daha da yükselecek?

Blockroots kurucusu ve kripto para analisti Josh Rager, Bitcoin‘in aylık mumunu bu seviyelerde kapatmasının yukarı yönde güçlü bir hareketi tetikleyeceğini düşünüyor. Kapanıştan önce yayınlanan bir analizde Rager, kapanışın BTC fiyatını 13.880 dolara çıkarmasına izin vermesi gerektiğini belirtti.

Son kapanışla ilgili olarak Rager şunları söyledi:

“Yakında aylık kapanış ve grafik iyi görünüyor. Çünkü, destek tutuldu ve aylık olarak bir sonraki hedef 13.880 dolar ve üzeri. Yüksek zaman dilimleri yükseliş gösteriyor.”

Josh roger bitcoin aylik kapanis analizi

13.880 dolar mevcut fiyatın %19 üzerinde. Bu fiyat aynı zamanda şimdiye kadarki en yüksek aylık kapanış fiyatı. Diğer analistler, önümüzdeki ay bu seviyenin üzerinde kapanmayı başaran Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru bir hareketi tetiklemesinin muhtemel olduğunu belirttiler.

Civic CEO’su ve Multicoin Capital’in ortağı Vinny Lingham, güçlü bir destek görevi gören 10.000 dolar nedeniyle BTC’nin yakın gelecekte 15.000 dolara ulaşacağını söyledi.

Büyümeyi destekleyen temel eğilimler

Temel eğilimler, Bitcoin’in büyüme için hazır olduğunu gösteriyor.

2 trilyon dolarlık varlık yöneticisi devi Fidelity Investments, kurumsal yatırımcılar için yeni bir yalnızca Bitcoin fonu başlattı. Şirketin yeni fonunun, daha uzun vadede BTC’yi artıracak büyük miktarda yatırım çekmesi bekleniyor.

Ayrıca Bitcoin fiyatındaki büyümeyi destekleyen, ABD dolarının varlıklara karşı devalüasyonu. Dolar Endeksi art arda onuncu haftada düşüşünü sürdürdü ve en düşük seviyeye ulaştı.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu