Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin balina etkinliği Temmuz’un iyi olacağını gösteriyor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin madencilerini çevreleyen faaliyetlere ilişkin veriler, yatırımcılara BTC’nin piyasa koşulları hakkında önemli bilgiler sunuyor.

Artık büyük madenci çıkışlarının Bitcoin‘in yakın zamanda bir miktar düşüş görecek şekilde konumlandığını gösteriyor, çünkü son 10.000 dolara ulaştığından bu yana görülen en büyük ikinci madenci çıkışı gerçekleşti.

Bu potansiyel olarak düşüş eğilimi gösteren kısa vadeli sinyal olmasına rağmen, Bitcoin’in orta vadeli görünümü, kripto paranın balinaları arasındaki bir eğilim nedeniyle yükselişe geçeceğini gösteriyor.

Tarih kendini tekrarlarsa, kripto para önümüzdeki ay önemli ölçüde yükseliş gösterebilir.

Bitcoin büyük madenci çıkışları görüyor

Bir gecede, Bitcoin madencileri stoklarının önemli bir kısmını borsa dışı cüzdanlardan çıkardılar.

Kripto para analisti Cole Garner, dün gece görülen çıkışlar hakkında konuştu ve son 10.000 dolara dokunduğundan bu yana gördüğü en büyük ikinci çıkış olduklarını açıkladı. Bunun yakın dönemde çok fazla satış baskısı yaratacağı sonucuna vardı.

Bu şu anda Bitcoin üzerinde herhangi bir baskı yaratmadı, çünkü şu anda 9.650 dolarlık mevcut fiyatıyla marjinal olarak işlem görüyor.

Bunun kısa vadede fiyat hareketini etkilememesinin bir nedeni, kripto paranın tezgah üstü (OTC) anlaşma yoluyla satılmış olması. Bunun bir borsaya taşınmasından daha iyi olmasına rağmen, Garner hala iyi bir işaret olmadığını belirtti.

Temmuz ayı BTC için harika bir ay olabilir

Bitcoin’in potansiyel olarak kısa vadeli zayıflık görecek şekilde konumlandırılmasına bakılmaksızın, kripto para balinaları arasındaki aktiviteye ilişkin tarihi veriler, bir sonraki boğa piyasasının Temmuz ayında başlayabileceğini gösteriyor.

Analiz platformu CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju, Bitcoin’in en büyük balinalarının bazılarında görülen döviz çekilmelerinin kripto para için yükseliş grafiği çizdiğini açıkladı.

Özellikle boğa piyasalarının tarihsel olarak döviz çekilmelerinin bir yılın en yüksek seviyesine çıkmasından dört ay sonra başladığını belirtiyor. Bu, kripto paranın bir sonraki boğa koşusunun Temmuz ortasında başlayabileceği anlamına geliyor.

Ki Young Ju:

“Balinalar borsadan Bitcoin gönderdiğinde BTC al. Boğa piyasası genellikle döviz çekilmeleri yılın en yüksek seviyesine ulaşmasından dört ay sonra başlar. Son verilere göre, BTC boğa piyasasının Temmuz ortasında başlaması bekleniyor.”

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu