Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin balinası, 101.857 BTC’lik cüzdanı boşalttı!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin balinası, 101.857 BTC’lik cüzdanı boşalttı. Büyük kripto para sahibi, sadece 48 cent işlem ücreti ödeyerek 936 milyon dolar değerinde toplam 101.857 BTC‘yi transfer etti.

İşlem ilk olarak Bitcoin Block Bot olarak bilinen otomatik defter izleyici tarafından tespit edildi. En son blok kaşif verilerine göre, balina BTC’yi iki ayrı cüzdana taşıdı.

BitInfoCharts, 101.857 BTC’nin balina cüzdanına 2 Nisan’da girdiğini gösteriyor. Cüzdan, sahibi aniden fonları taşımaya başlayıncaya kadar önemli miktarda BTC göndermedi veya almadı.

Blockchain teknoloji firması Blockstream’e göre, gizemli kripto balinası SegWit’i kullandığından transfer işlem ücretlerinde %41 tasarruf sağladı.

Söz konusu BTC, açık pazarda satılabileceği herhangi bir kripto borsasına doğru gidiyor gibi görünmüyor.

Söz konusu kripto para balinası, BTC’yi güvenlik ve yönetim amacıyla birden fazla adrese kaydıran erken bir yatırımcı olabilir. İşletmenin, müşterileri adına dijital varlıkları yöneten kripto para borsası, saklama sağlayıcısı veya kurum olması da mümkün.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmelerden anlık haberdar olmak ister misiniz?>>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edin gelişmeleri kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu