Bitcoin HaberleriManşet
Trend

Bitcoin balinası 10.250 BTC taşıdı! Neden?

Sponsorlu İçerik

En zengin Bitcoin balinalarından biri milyonlarca dolar değerindeki BTC‘lerini transfer etti. Kripto para balinası, sadece 74 centlik bir işlem ücreti ile 95 milyon dolar değerinde toplam 10.250 BTC taşıdı.

İşlem ilk olarak Blockchain izleme botu Bitcoin Block Bot tarafından tespit edildi. Bitcoin Block Bot verilerine göre, kripto para sahibi Bitcoin’i iki ayrı bilinmeyen cüzdana böldü.

En zengin Bitcoin balinalarından biri

BitInfoCharts, en son işlemden önce, cüzdanın 16.662 BTC’ye sahip olduğunu belirtti. Bu da onu bilinen en büyük 43 BTC cüzdanı haline getiriyor. Cüzdanın ayrıca 18 Nisan’a kadar izlenebilen çok miktarda BTC gönderme ve alma geçmişi de var.

Söz konusu Bitcoin, açık pazarda satılabileceği bilinen herhangi bir kripto para borsasına gönderilmedi.

Bitcoin balinası varlıklarını neden taşıdı?

Söz konusu Bitcoin balinası, BTC’yi tezgah üstü ticaret yapmak için taşımış olabilir. Ya da BTC’yi güvenlik ve yönetim amacıyla birden fazla cüzdanda hareket ettiren erken dönem yatırımcısı olabilir. Büyük transferin arkasındaki işletmenin, müşterileri adına dijital varlıkları yöneten kripto para borsası, saklama sağlayıcısı veya kurum olması da mümkün.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu