Bitcoin HaberleriManşet

Analist: Bitcoin boğa koşusunun başındayız

Sponsorlu İçerik

2019’da Bitcoin’in sert düşüşünü doğru tahmin eden analist, büyük bir BTC boğa koşusunun ufukta olduğunu tahmin ediyor.

Kripto para analisti Dave the Wave, Bitcoin’in sonunda mevcut aralığından çıkacağını ve yeni bir boğa döngüsü başlatacağına inanıyor. Ancak, en büyük kripto para biriminin önemli bir düzeltme yapmasını bekliyor.

Analist, Bitcoin’in çok yıllı üçgenin çapraz direncini geri kazanmadan ve ihlal etmeden önce 6.900 dolara kadar düşebileceğini belirtti. Boğalar en iyi kripto para birimini 10.600 doların üzerinde tutmayı başarırsa, kısa vadeli düşüş görünümünün geçersiz olacağını söyledi. Dave, uzun vadeli direnişin ikna edici bir ihlalinin Bitcoin’i 2022’nin sonundan önce 100.000 dolara iteceğini belirtti.

Dave, yakın dönemde düşüş öngören tek analist değil. Blackroots kurucu ortağı ve kripto yatırım danışmanı Ryan Scott, BTC’nin çok yıllı konsolidasyondan çıksa bile tekrar düşeceğini söyledi.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu