Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika
Trend

Bitcoin Boğa Piyasasına Mı Giriyor?

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, iki ayı aşkın bir süredir ayı piyasasında kilitli kalmıştı, ancak uzun vadeli bir trend ve momentum göstergesine göre BTC, kripto para balonunun patlamasından bu yana ilk kez bir boğa piyasasına girmek üzere.

MACD, Bitcoin’in Boğa Bölgesine Resmi Olarak Girmek Üzere Sinyalleri Yaktı

2017 kripto para balonunun çöküşünden sonra Bitcoin ve kripto para pazarının geri kalanı da büyük çöküşten nasibini almıştı. Bahsedilen düşüş trendi sonrasında Bitcoin, parabolik hale gelen varlıklar için toparlanma hedefi olan %80‘in üzerinde düzeltildi.

Altcoinler daha da kötüleşti, birçoğu tüm zamanların en yüksek fiyatlarından %90‘ın üzerinde değer kaybetti. Ancak yıl başından bu yana, Bitcoin ve altcoinler toparlanıyor, düşüş trendi direncinden kurtuluyor ve 30 günden az bir sürede yatırımcılarına %40‘ın üzerinde değer artışı sağlıyor.

Boğa piyasa eğilimi bazı önemli teknik analiz göstergelerinin yukarı doğru dönmesine neden oldu ve Bitcoin rallisinin yakın vade de devam etmesi değil, bir sonraki boğa piyasası başlangıcını işaret etti.

Ancak bunun gerçekleşmesi için, Bitcoin’in aylık MACD göstergesine göre sıfır çizgisinin hemen altında ve yukarı doğru gidiyor. Bitcoin aylık MACD’de sıfır çizgisinin üzerine çıktığında, boğa piyasası açıktır ve Bitcoin bir kez daha yukarı doğru bir roket gibi havalanabilir.

Tam Boğa Koşusu’nun Başlaması İçin Bu Seviyeler İhlal Edilmelidir

Göstergeler kripto para kışının yakında sona ereceğine işaret etmeye başlarken, kripto para biriminin hala bir düşüş trendinden kurtulmak ve üstesinden gelmek için birkaç önemli seviyesi var.

Bitcoin , haftalık fiyat listelerinde 10.000$ ‘ın üzerinde yüksek taleplerde bulunmalı ve bunun üstünde yine de 14.000$ direnç alanı ile rekabet etmek zorunda.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu