Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin boğa sinyali geri döndü!

Sponsorlu İçerik

Blockchain veri sağlayıcısı Glassnode, 2015-2017 yılları arasında %9.200’ün üzerinde yükseliş gösteren Bitcoin rallisinden önce gelen bir sinyalinin geri geldiğini açıkladı.

Analiz firması, Puell Multiple‘in yıldız risk-ödül oranı sunabilecek bir seviyede seyrettiğini belirtti.

“Bitcoin Puell Multiple, neredeyse üç hafta sonra yeşil (satın al) bölgesine geri döndü. Uzun vadeli yatırımcılar için 0.5 çizgisinin altındaki bu seviyeler tarihsel olarak BTC’ye mükemmel giriş noktalarını işaretledi.”

Puell Multiple, günlük Bitcoin arzını dolar cinsinden BTC’nin günlük ihraç değerinin 365 günlük hareketli ortalamasına bölerek, madencilik karlılığı açısından patlama ve göğüs döngülerini öngörüyor. Glassnode’un grafiğine dayanarak, BTC Puell Multiple 0.5’in altına düştüğünde alım satım yapan uzun vadeli yatırımcılar tarihsel olarak önemli kazanımlar elde ettiler.

Gösterge, Mart ayında coronavirüs kaynaklı tetiklemeden sonra BTC’nin dibe vurmasıyla yanıp söndü. Teknik sinyal ayrıca 2019, 2015 ve 2012’deki yükselişlerden önce de sinyal verdi.

Ancak kripto analistleri yakın vadede büyük bir boğa koşusu olacağına inanmıyorlar. Trader ve analist JackSparrow, Twitter’daki 49.000 takipçisine, BTC’nin aşağı yönde önemli bir adım atması muhtemel olduğuna inandığını söyledi. Analist, önümüzdeki aylarda Bitcoin geri çekilmesini, 6.000 dolarlık desteği tekrar gözden geçirme olasılığını öngörüyor.

Ethereum

Bu arada analistler, merkezi olmayan finans (DeFi) hareketinin bir Ethereum boğa koşusunu tetikleme olasılığını üzerinde duruyorlar.

Dijital varlık yönetimi şirketi BlockTownCap’ın yönetici ortağı Joseph Todaro, DeFi’nin Ethereum’u 1 trilyon dolarlık piyasa değerine yükseltmeye yardımcı olacak tek büyük katalizör olduğuna inandığını belirtti.

XRP ayı piyasasından çıkabilecek mi?

Bu arada, analistler XRP‘nin düşüş trendinden çıkıp çıkmayacağı ve ne zaman çıkacağını tartışıyorlar.

XRP’nin Japonya’daki performansının analizi, Ripple’ın kripto para biriminin düşmeye devam edeceğini gösteriyor.

BitBank analisti Yuya Hasegawa’ya göre, 2018’de XRP’nin aylık hakimiyeti, BTC’nin %34.57’sinin aksine %51.36 idi. Şubat 2020’ye kadar XRP’nin hakimiyeti %27.54’e düştü, BTC’nin hakimiyeti %51.74’e yükseldi.

Hasegawa, coronavirüsün sonucu olarak dünya dijital ödemelerde bir artışa uyum sağladığında XRP‘nin sonunda iyileşmesini bekliyor.

“Sınır ötesi hareketler kesinlikle sınırlı olduğundan, sınır ötesi ödeme ve havale talebinin büyüme fırsatı var. XRP’nin arkasındaki şirket Ripple, zaten hızlı ve ucuz sınır ötesi havaleler uygulamak için ölçeklenebilir bir altyapıya sahip ve kullanım örnekleri dünyanın bazı bölgelerinde sessizce büyüyor.”

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu