Bitcoin Haberleri

Birkaç faktör, Bitcoin boğalarını harekete geçirebilir

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, 9.000 doların altındaki bölgede uzun süredir devam eden konsolidasyon aşamasında. Şu anda 9.300 dolar civarında olan hafif direnci aşamaması nedeniyle bazı zayıflık belirtileri gösteriyor. Ancak, satıcıların buradan bir düşüş trendini katalize edecek kadar güçlü olup olmadığı belirsizliğini koruyor.

Bununla birlikte, şu anda boğaların lehine oynayan birkaç faktör var. Bu faktörler, BTC’nin cansız konsolidasyon aşamasının kısa ömürlü olduğunu kanıtlayabilir.

Son zamanlarda, Bitcoin azalan trend çizgisini aşmanın yanı sıra, BitMEX’te sürekli swap primleri ve fonlama oranlarında keskin bir düşüş gördü.

Bir analist, birkaç faktörün önümüzdeki günlerde ve haftalarda önemli bir destek sağlayacağını belirtti. Potansiyel olarak BTC’nin uzun vadeli konsolidasyon aşamasına son verilmesine yardımcı olacağını iddia etti.

Bitcoin tarafından görülen bir sonraki hareketin de oldukça büyük olması muhtemel. Çünkü, şu anda tüm büyük ticaret platformlarında kripto para için 3.3 milyar dolara yakın açık faiz var.

Bitcoin 3.3 milyar dolar açık faizle konsolidasyona devam ediyor

Haberimizin hazırlandığı sırada, Bitcoin fiyatı 9.260 dolardan işlem görüyordu. Bu, son birkaç gün ve hafta boyunca ticaret yaptığı yer.

Boğalar geçtiğimiz gün 9.300 dolardan birden fazla reddetme ile karşı karşıya kaldı. Mevcut fiyat seviyelerinde işlem yapmaya devam ettikçe gücünü kaybediyor gibi görünüyor. Bu seviyede hafif direnci parçalamak için yeterince alım baskısı olmazsa, önemli bir düşüşün olabileceğinin bir işareti olabilir.

Bitcoin’in bir sonraki hareketinin muazzam olacağını öne süren bir faktör, artan açık faiz. Tüm platformlarda, şu anda 3.3 milyar dolara yakın bir yatırım var, bu da bir sonraki hamleyi körükleyecek.

Boğaların lehine birkaç faktör var

Şu anda, önümüzdeki günlerde ve haftalarda Bitcoin’e yükseliş sağlayabilecek ayılara karşı çalışan birkaç ana faktör var.

BTC’deki artan açık faize işaret eden analist Byzantine General, azalan trend çizgisi kesintisinin negatif fonlama ve BitMEX’teki sürekli takas primi ile birleşmesinin, kripto paranın bir miktar yukarı hareketine bağlı olduğunu öne sürdü.

Bu faktörleri gösteren aşağıdaki tabloyu paylaştı.

Bitcoin’in herhangi bir net momentum görmesi için, boğalarının 9.300 dolar civarındaki direnci kesin bir şekilde geçmesi gerekiyor.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu