Bitcoin HaberleriManşet

”Bitcoin bu seviyeyi geçebilirse 11.000 dolara yükselebilir”

Sponsorlu İçerik

Perşembe günü Bitcoin 8.800 dolara kadar düştükten sonra, Satoshi Nakamoto‘nun varlıklarını tasfiye ettiği söylentisinden geri dönerek 9.300 dolara kadar yükselmeyi başardı. Ancak, Bitcoin 9.300 dolar seviyesinde tutunamadı ve haberimizin hazırlandığı sırada 9.150 dolardan işlem görüyordu.

BTC‘nin tam bir boğa piyasasında olup olmadığını söylemek için çok erken olsa da, önde gelen bir analist, belirli bir teknik seviyeyi yakalayan Bitcoin‘in 11.000 dolara yükselmesi için zemin hazırlayacağını belirtti.

Bitcoin, bu hafta başında devam eden en düşük seviyesinden yaklaşık %5 oranında yükselmesine rağmen, kripto para birimi kilit destek seviyesi olan 9.500 doların altında işlem görmeye devam ediyor ve bu son birkaç ay içinde birden fazla düşüş noktası olarak işlev gördü.

Popüler bir kripto para analisti Mayne‘ye göre, Bitcoin günlük zaman diliminde bu seviyenin üzerinde kapanmayı başarırsa, yukarı doğru yükselişi teyit edecek.

“Bitcoin günlükte destek buldu ve yükseliş trendini sürdürüyor. Kırmızı blok benim için kilit önem taşıyor, oradan reddedersek, Mart ayının en yüksek seviyesindeki dağılımı onaylayacağım ve çok daha düşük bir beklentim var. Kırmızı bloğu geri kazanabilirsek, 11 bin dolara kadar yükselmesini bekliyorum.”

Bitcoin bu seviyeyi geçebilir mi?

Son günlerde bazı analistler, teknik ve temel işaretlerin kripto para biriminin 9.500 dolar seviyesini geçebileceğini ve buradan yükselişine devam etmesini bekliyorlar.

Bloomberg Intelligence’in üst düzey emtia stratejisti Mike McGlone, kısa süre önce Bitcoin‘in yakında 10.000 doların üzerinde işlem yapacağını belirtti ve analistin yukarı doğru bahsettiği ilk bölümde teknik gereksinimi teyit eden üç temel eğilim belirledi. Bu eğilimler;

  • Sürekli benimsenmeyi gösteren artan sayıda aktif BTC adresi var.
  • CME’de Bitcoin vadeli işlemlerine rekor miktarda açık faiz var.
  • Grayscale Investment’in yönetimi altındaki varlıklar tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Mike McGlone:

”Temel göstergeler Bitcoin’in 10.000 doların üzerine çıkacağını destekliyor. Artan adresler, rekor yüksek vadeli açık faiz ve GBTC yönetimi altındaki varlıklar ve altının değerinin dijital versiyonunu ve kripto paranın ilerleyen metale benzer yönü de bunu destekliyor.”

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu