Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Bitcoin Bu Yıl 20.000$ Olabilir mi?

Sponsorlu İçerik

Bitcoin piyasanın yıldızı olarak kalmaya devam ediyor. Tutunmanın temelinde altcoinler ağır basmakta görünüyor. Bununla beraber yükseliş ivmesi BTC için geri dönmüş görünüyor ve tüm zamanların en yüksek seviyelerini test edebilir.

Üst üste 2 günlük yaşadığı toparlanma hamleleri 2020 yılı için umut oluşturdu. BCH, BSV, BTG ve BCD gibi Bitcoin‘in çatallanmaları çift haneli rakamlarla artıyor, ancak kripto para kralı hala alanındaki en iyi işlemlere hâkim.

%4.5‘lik kazanç ile yeniden fiyatların yeşile dönmesiyle BTC fiyatını iki ayın en yüksek seviyesine taşıdı. Analistler önümüzdeki aylarda BTC için yeni zirvelerin oluşacağını belirtiyorlar.

Traderlar, 9.000$’lık orta seviyelere bakışının yanı sıra düşünceler, 9.400$ seviyelerine koşması yönünde.

BTC fiyatlarında senenin başından bu yana 2.000$‘lık yükseliş yaşandı. Bundaki en önemli etken ABD’nin İran Generaline yaptığı hava saldırısı oldu. Bu rakam 12 günlük sürede %30‘luk kazanç sağladığını göstermekte.

Popüler analist ve trader Josh Rager artık daha yüksek bir hamle yapmadan önce bir tepki çekilmesi oluşabileceğini belirtmesine karşılık 9.000$ seviyelerinin sonrasında hedefin 10.350$ olabileceğini ve 5 haneli yeni zirve yükselişlerinin gerçekleşeceğini belirtiliyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu