Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika
Trend

Bitcoin Büyük Bir Hareketin Eşiğinde Olabilir!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin’in son yükselişinden sonra, boğalar kripto para biriminin fiyatını 7.000$ seviyesinden yukarıda tutmayı başardılar. Ve BTC‘nin yakında daha fazla yükselme olasılığı artmaya başladı. Analistler, 7.400$ seviyelerinde işlem gören BTC’in, çok sayıda faktörün boğaları büyük ölçüde destekleyeceğini belirtti.

Twitter’da popüler bir kripto analisti olan CryptoBirb, bazı faktörlerin BTC’yi azalan bir direnç çizgisinin üzerine taşıyabileceğini ve potansiyel olarak 8.000$ ‘a doğru tırmanmaya yol açabileceğini belirtti.

Başka bir popüler analist olan Teddy, takipçilerine Bitcoin boğalarının şu anda savundukları desteğin önemli bir seviye olduğunu ve bu seviyenin sürekli savunmasının büyük bir yukarı doğru harekete neden olabileceğini söyledi.

Bitcoin’in yukarıda belirtilen temel seviyelere nasıl tepki verebileceğine gelince, boğaların bir sonraki hareket üzerinde kontrol sahibi olmak için şu anda ayılardan daha iyi konumlandırılmış oldukları görülmektedir.

BTC, bir varlığın dip oluşturduğuna dair klasik bir gösterge olan boğa ters baş ve omuz modeli oluşturma sürecindedir. Ancak bunun için yakın vadede güçlü ve belirleyici bir onaylama alması gerekiyor.

Önümüzdeki saatler ve günler bu modelin geçerliliği hakkında fikir verecektir. Kalıbın boyun çizgisinin onaylanmış bir şekilde kesilmesi, Bitcoin’in son düşük seviyesinin uzun vadeli bir dip olabileceği anlamına gelecektir.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu