Bitcoin HaberleriManşet

”Bitcoin büyük yükseliş için hazır!”

Sponsorlu İçerik

Eski Goldman Sachs yöneticisi Rob Koyfman, Bitcoin‘in aylar süren konsolidasyondan sonra büyük yükseliş için hazır olduğunu açıkladı.

Şu anda pazar araştırma şirketi Koyfin’in kurucusu ve CEO’su Koyfman, Fed’in karşılıksız dolar basma ve ekonomiyi destekleme kararının dünyanın rezerv para birimini zayıflatarak BTC‘ye ciddi bir destek verebileceğini söyledi.

Rob Koyfman:

“Fed’in QE’nin uzun süreli kullanımı taahhüdü, dolar için önemli bir dönüm noktası olabilir. Geçtiğimiz 30 yıl boyunca, dolar 1985, 2000 ve potansiyel olarak 2020’de üç ayrı üst sıra oluşturdu. Mevcut trend çizgisinin altındaki bir kırılma, varlık sınıfları üzerindeki etkileriyle dolar için büyük bir düşüşü teyit edecek.”

Koyfman’a göre, Bitcoin zaten kendi başına büyük yükseliş yapmak için iyi bir konuma sahip ve zayıf bir doların en büyük kripto para birimini tüm zamanların en yüksek değeri olan 20.000 doların ötesine iteceğini düşünüyor.

Rob Koyfman:

“Bitcoin önemli ölçüde daha yüksek bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Yeni zirveler için daha zayıf olan dolar katalizör olabilir.”

Bu arada, analist Josh Rager boğaların ve ayıların anahtar seviyeleri yakalayana kadar BTC‘yi sümüklemeye devam etmesini bekliyor. Rager, kilit desteğin şu an 9.250 dolar olduğunu belirtti.

“BTC için hiçbir şey değişmedi. Yükseliş için 9.500 dolar ve 9.550 doları izleyin. Ayıların hakimiyeti için 9.250 dolar önemli destek ve bunun ihlali bizi 8.500 dolara kadar götürebilir.”

Haberimizin yayınlanma sırasında, CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin % 0.23 düşüşle 9.301 dolardan işlem görüyor.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu