Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin Düşen Fiyatına Rağmen Stoklanıyor!

Sponsorlu İçerik

Uzun vadeli Bitcoin yatırımcıları, geçtiğimiz hafta kripto para fiyatlarındaki sert düşüşe rağmen stok yapıyorlar. Coronavirüsten kaynaklanan korkudan dolayı, kısa vadeli yatırımcılar BTC‘lerini sattıkça uzun vadeli yatırımcılar bunu fırsat olarak görüyorlar.

Analiz firması Glassnode, geçtiğimiz günlerde piyasadaki düzeltmelerde bile uzun vadeli yatırımcıların pozitif kaldığına dikkat çekti. Bu, uzun vadeli yatırımcıların pozisyonlarını yavaşça artırdıklarından zayıf piyasa performansının ortasında yükselişte kalmaları anlamına geliyor.

“Bitcoin Bu Seviyelerde Tutunursa 50.000 $ Mümkün”

Son zamanlarda yaşanan düşüşe rağmen uzun vadeli Bitcoin yatırımcılarından Three Arrows Capital‘in CEO‘su Su Zhu, ABD dolarının enflasyona doğru ilerlediğini ve bunun daha sonra geri döndürülmesinin zor olacağını belirtti. Bu muhtemelen Fed‘in piyasaya trilyonlarca para enjekte etme hareketinden kaynaklanıyor.

Su Zhu‘ya göre, bu faktörlerin yakınsamasıyla, eğer kripto varlık mevcut seviyelerini koruyabilirse, Bitcoin‘in parabolik hareketini nispeten hızlı bir şekilde 50.000 $’a ayarlar. Ayrıca, gelişmekte olan çoğu pazarın yakında ekonomilerinin parayla sular altında kalacağını, Bitcoin‘in kıtlığının tartışılmaz olduğunu söyledi.

Su Zhu:

“İster Bitcoin kıtlığının sosyal olarak zorunlu veya mutlak olduğuna inanıyorsanız, birçok gelişmekte olan pazarda para arzını denetlemek bile artık mümkün olmayacak.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu