Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin fiyatı 3 saatte 2 bin dolar arttı

Sponsorlu İçerik

İlk kripto para biriminin değeri yine 56 bin doları aştı. Bu, 4.2 milyar dolarlık Nisan ayı opsiyonlarının süresinin dolmasından kaynaklanıyor olabilir.

Bitcoin fiyatı keskin bir şekilde yükseldi ve 56,3 bin dolara ulaştı. 3 saatte kripto para birimi fiyatı 2 bin dolar arttı, haberimizin yazımı sırasında 56 bin dolar civarında işlem görüyordu. BTC geçen gün fiyatı %4 artış kaydetmişti. Bitcoin fiyat hareketi, Amerikan borsasındaki ana işlem seansının açıldığı Türkiye saatiyle 16:30 civarında yoğunlaştı.

Bugün, Nisan ayının 4.2 milyar dolarlık bitcoin opsiyonlarının süresi doluyor. Analist Omkar Godbowl, bu faktörün kripto para birimini yaklaşık 54.000 $ civarında tuttuğunu öne sürüyordu. Borsaların genellikle piyasayı kasıtlı olarak manipüle ettiğini ve temel varlığın fiyatını kendileri için en avantajlı noktaya ittiklerini açıkladı.

Bitcoin fiyatı geçen ayın sonunda da 6 milyar dolarlık rekor bir vade sonu öncesinde baskı altındaydı. Bundan sonraki iki gün içinde, varlığın değeri 5 bin dolar artmış, ardından yükselmeye devam etmişti. Bitcoin, Nisan ortasında 64,8 bin dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu