Bitcoin Haberleri

Bitcoin fiyatı iki haftanın en yüksek seviyesini güncelledi

Sponsorlu İçerik

İlk kripto para biriminin fiyatı yine 58,9 bin doları aştı. Bitcoin, 47.000 dolar seviyelerine düşmesinin ardından toparlanıyor.

Binance kripto borsasındaki bitcoin kuru, iki haftanın en yüksek seviyesi olan 58.9 bin doların üzerine çıktı. Geçtiğimiz gün kripto paranın fiyatı %5 artmıştı. BTC‘nin 46,9 bin dolara düştüğü 25 Nisan’dan bu yana fiyatı artıyor.

Bugün, Ethereum oranı tarihi yüksekliğini yaklaşık 3,2 bin dolar olarak yeniledi. Son 24 saat içinde, kapitalizasyon açısından en büyük altcoin fiyatını %11 yükseltti. Piyasa değeri 370 milyar dolara ulaştı.

Daha önce Japon oyun geliştiricisi Nexon, 100 milyon dolara bitcoin satın alırken, aynı zamanda Hong Kong teknoloji şirketi Meitu, kripto para yatırımını 100 milyon dolara çıkardığını duyurmuştu.

Mart ayı sonunda Tesla Elon Musk, 272 milyon dolar değerinde bitcoin satışıyla 101 milyon dolar kar açıkladı. Otomobil üreticisinin CFO’su Zak Kirkhorn, şirketin uzun vadede Bitcoin’in değerine inandığını ve mevcut varlıklarını korumayı planladığını vurguladı. Arabalar için ödeme olarak alınan BTC‘leri biriktirmeye devam ediyor.

MicroStrategy, halka açık şirketler arasında en büyük bitcoin sahibi olmaya devam ediyor. Bitcoin Treasuries‘e göre, toplamda 5,3 milyar doların üzerinde 91,5 bin BTC‘ye sahip. 2021’in ilk çeyreğine ilişkin mali raporunda şirket, kripto para birimi alım satımına izin verdi.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu